FB pix Komen sommige nummers vaker voor dan anderen? - Artikelpost

Komen sommige nummers vaker voor dan anderen?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1974 | Aantal woorden: 442 | Datum: | 0 commentaar

 

Nummers en spellen onlosmakelijk verbonden

Heel veel mensen spelen graag spelletjes en maar al te vaak zijn er nummers in het spel. Of je nu een spelletje mens-erger-je-niet speelt, bingo rijen wilt vullen of Roulette wilt spelen overal kom je nummers tegen.

Bij vrijwel alle familie spelletjes heb je dobbelstenen om een aantal plaatsen vooruit te komen of om je tegenstanders te verslaan met een betere score of combinatie van de stenen. (denk bijvoorbeeld aan het populaire spel Yahtzee)

Maar welke nummer kome er nu het vaakst voor?!

Bij Bingo is het niet zo belangrijk om te weten welke nummers er vaak vallen omdat er op je kaart telkens een andere combinatie staat. Bij het spel mens-erg-er-je-niet kom je vaak het snelst bij je eigen eindpunt door zo hoog mogelijk te gooien maar let op, aan het eind van de race moet je wel precies het aantal ogen gooien dat om "binnen te komen"

Veel mensen hebben een geluksnummer met spelen en zeker bij roulette tsrtaegieen zie dat veel. 11, 21 en 32 om maar paar cijfers te noemen zijn erg populair. Maar of ze ook vaak vallen is eigenlijk niet vast te stellen. Aan de ene tafel zul je zien dat ze soms een paar keer per avond vallen en op andere tafels weer dagenlang niet.

Nummers vallen willekeurig

Het is logsich dat nummers niet van tevoren vast te stellen zijn als je zou weten hoe je precies elke 6 moet gooien, welk balletje er uit de koker (of het zakje) bij bingo komt dan win je wel erg veel prijzen. En mocht je de gave bezitten om toch de nummers goed te raden dan ga je natuurlijk geen Roulette of Bingo spelen maar dan koop je meteen een lot voor de Staatsloterij.

Een korte zoektocht op internet leverde interessante artikelen op over getallen en de frequentie van "vallen'. Lees hier bijvoorbeeld meer over bingo getallen. En op de Roulette wikipedia kun je meer lezen over de nummers bij dit spel.

Zo kun je onder meer terugvinden dat het dus eigenlijk niet uitmaakt of je nu met je geluksgetal speelt of willekeurig welk ander getal je kans om te winnen blijft nagenoeg hetzelfde.

 Over de Auteur

Onno speelt spelletjes en is gek op roulette. Via de website roulettespelen.tv heeft hij al honderden verschillende varianten gespeelt (allemaal gratis uiteraard het moet wel een spelletje blijven!) en zo heel veel kennis opgedaan.  Zoek in google op het spel van je keuze en verbaas je over de varianten die je tegenkomt.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo