Kunstgras kinderdagverblijf - Artikel Post - Artikel Marketing

Kunstgras kinderdagverblijf

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 173 | Aantal woorden: 356 | Datum: | 0 commentaar

Elk zichzelf respecterend kinderdagverblijf heeft een of meerdere speeltoestellen waarop kinderen heerlijk in de buitenlucht kunnen spelen. Onder en rondom die speeltoestellen zie je steeds vaker kunstgras liggen. De unieke eigenschappen en het feit dat het kunstgras amper onderhoud behoeft maakt dit type gras zo populair onder kinderdagverblijven. En ook bepaald niet onbelangrijk: mochten de kinderen vallen, dan doen ze zich veel minder pijn dan als ze op echt gras vallen. 

Geen modder 

Kinderen spelen dan ook erg graag op kunstgras. Ze vinden het heerlijk zacht en bovendien is kunstgras beduidend sneller droog dan regulier gras. Kunstgras geeft niet af en als ouder hoef je niet bang te zijn dat je kind onder de modder in de auto stapt. De ondergrond is zoals gezegd veilig en degelijk en kunstgras biedt altijd beschermende valdemping. Kunstgras hoef je uiteraard niet te maaien of te onderhouden en dus kan de leiding van een kinderdagverblijf de aandacht volledig richten op de kinderen zelf. Vanwege het feit dat kunstgras geen lood of cadmium bevat maakt het ook nog eens milieuvriendelijk. En rondom de speeltoestellen voetballen de jonge talentjes altijd op een heerlijk vlak veldje. Ook onder trampolines is kunstgras ideaal en als de trend zich doorzet zal normaal gras binnen afzienbare tijd helemaal plaats moeten maken voor kunstgras. 

Zeker ook door de strenge regelgeving en de veiligheidseisen waaraan speeltoestellen en kinderdagverblijven moeten voldoen, is kunstgras eigenlijk al onmisbaar geworden. Je laat kinderen heerlijk hun gang gaan en mochten ze onverhoopt vallen, dan levert dit niet meteen ernstige kwetsuren en bloederige taferelen op. Sterker nog: in de zomer zie je heel veel kindertjes heerlijk op het zo heerlijk zachte kinderdagverblijf kunstgras liggen. Want ook om op te slapen is kunstgras toch echt veel beter dan gewoon gras. Probeer dat zelf maar eens. 

Over de Auteur

Sportvelden.nl is dé specialist op het gebied van kunstgrasvelden. U bent bij ons aan het juiste adres voor kunstgrasvelden voor onder andere sportvelden, kinderdagverblijven en campings.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[165 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[140 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo