FB pix Lach eens met goede moppen - Artikelpost

Lach eens met goede moppen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 341 | Aantal woorden: 616 | Datum: | 0 commentaar

Lachen is bgezond, dat weet iedereen. Maar waar vind je goede moppen om te lezen. gelukkig is daar het internet met zijn oneindige voorraad aan websites, en enkele daarvan gaan over moppen en grappen. Nu, een van de beste websites binnen die soort is 1001moppen.be, een Belgische site dus. Op die website vind je letterlijk honderden en honderden steengoede moppen die je eens goed zullen doen lachen, onderverdeeld in verschillende leuke categorieën.

Een van de meest gelezen soorten moppen daarbinnne zijn natuurlijk moppen over Nederlanders en Belgen. In België spreken we natuurlijk nog altijd over 'Hollander' moppen en sommige daarvan blijven erg grappig. Maar er zijn nog veel meer soorten moppen. Je hbt natuurlijk de klassieke moppen over domme blondjes en stiefmoeders. En voor volwassen seksmoppen die je rooie oortjes zullen bezorgen. Moppen over de politie zijn ook altijd erg leuk, net als over veel andere beroepen zoals de ambtenaren waarvan gedacht wordt dat ze veel slapen op kantoor (gelukkig is dat tegenwoordig verleden tijd denk ik. Moppen over pastoors die de vrouwen van hun parochie versieren blijven nog altijd erg leuk, net zoals moppen over de hemel  met Sint petrus aan de poort. De website is zoals gezegd ook onderverdeeld in moppen voor kinderen en moppen voor volwassenen. Je wilt natuurlijk niet dat kinderen toevallig een mop lezen die voorbestemd is voor volwassenen, dat zou niet erg leuk zijn voor dat kind of zijn ouders.

Maar misschien even een voorbeeld van een erg leuke mop op 1001moppen.be. Hopelijk vinden jullie dit een leuke mop. De mop heet 'Een sterk verhaal' over enkele studenten en hun professor die een sterk verhaal vertelt aan hen.

Er komt een professor bij een universiteit kijken of de studenten wel slim genoeg zijn. Hij vraagt of de slimste student even bij hem wil komen voor een paar vraagjes. Nou dus die jongen komt naar de professor toe. En de professor begint met de eerste vraag:
"Hoe noemen we het ding om naar de sterren te kijken?"
Waarop de student antwoordt:
"Een telescoop."
"Goed," zegt professor, "en om naar bacteriën te kijken?"
"Een microscoop."
"Goed. En nu een lastige: Hoe noemen we het ding om door muren te kijken?"
Waarop de student vraagt:
"Kan dat dan?"
"Ja," zegt de professor.
"Waarmee dan?" vraagt de student.
"Met een raam, mijn beste jongen, met een raam!"

Op 1001moppen.be vind je een aantal raadsels maar als je er meer van wil lezen bezoek je beter BesteRaadsels.com, weeral een Belgische website. Op die site vind je erg veel steendgoede raadsels en er worden er telkens nog bijgevoegd. Iedereen weet dat raadsels oplossen goed is voor je geheugen en brein dus probeer zeker eens een aantal raadsels op die site op te lossen. Je hebt er echte breinbrekers, meer eenvoudige raadsels en nog veel meer. Verder is de website onderverdeeld in raadsels voor kinderen, volwassenen en de echt moeilijke vallen in de categorie 'raadsels voor geleerden'. Verder heb je nog logische raadsels natuurlijk en voor de liefhebbers van wiskunde zijn er ook wiskundige raadsels om op te lossen.

Bezok dus zeker deze twee uitstekende website als je eens goed wilt lachen of een leuk raadsel wilt oplossen om je brein te oefenen. Niet twijfelen en zeker doen zou ik zeggen.

Over de Auteur

Webmaster van 1001moppen.be

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo