FB pix Leer nieuwe boeken ontdekken om te lezen - Artikelpost

Leer nieuwe boeken ontdekken om te lezen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 324 | Aantal woorden: 551 | Datum: | 0 commentaar

Boeken lezen is nog altijd erg populair en er worden nog steed veel boeken verkocht in boekenwinkels en online bij websites als bol.com en Coolbue en vele anderen. Met de komst van de e-books is er veel veranderd en lezen mensen niet altijd meer op papier. De komst van het e-book heeft ook gezorgd voor een toename in de verkoop van boeken of heeft er alleszins voor gezorgd dat er een nieuwe markt voor boeken werd aangeboord.

Maar mensen die graag lezen hebben natuurlijk een plek nodig om nieuwe boeken te leren kennen. En daar levert de website boekentips.com een kleine bijdrage. Op die site kan je veel van de nieuwste boeken leren kennen in heel veel verschillende genres zoals fantasy, spannende boeken en thrillers, science fiction boeken, horror, reisverhalen, biografieën, romans en nog veel meer. Je ziet direct welke boeken momenteel populair zijn en veel worden gekocht en kan op basis daarvan zelf een keuze gaan maken. De best verkochte boeken zijn meestal (niet altijd) ook de leukste om te lezen. Door een sterren quotering zie je ook meteen wat andere lezers van een boek vonden. Dat soort van reviews zijn altijd interessant om zelf een keuze te gaan maken in wat je gaat lezen.

Een van de meest populaire lijsten op boekentips blijft nog altijd de sectie met kookboeken. Mensen houden er van om zelf te gaan koken en lezen graag recepten na in hunfavoriete kookboeken. Kookboeken zijn ook extreempopulair om cadeau te doen aan kennissen of vrienden. Ze behoren tot de meest verkochte boeken op Amazon of Bol.com. Momenteel zijn de kookboeken van Otollenghi bijvoorbeeld erg populair. Simpel wordt nog altijd veel verkocht, maar ook zijn andere kooboeken zoals sweet blijven het erg goed doen. Bij de kookboeken heb je nog specifieke soorten zaols bakboeken of kookboeken voor kinderen die erg goed blijven verkopen. Ouders en grootoudershouden ervan om met hun kinderen of kleinkinderen te gaan koken en de kinderen leren op die manier voedsel te apreciëren. Ze leren zo bijvoorbeeld ook om groenten te eten, wat altijd mooi meegenomen is. Als ze het zelf hebben klaargemaakt zijn ze veel meer geneigd om van iets nieuws te proeven? Een tip om moeilijke eters nieuwe zaken te leeren eten.

Neem dus zeker eens een kijkje op Boekntips.com, je zal versteld staan van het ruime aanbod aan boeken in het Nederlandse taalgebied. Misschien leer je op de site wel je nieuwe favoriete boek kennen dat je nadien bij anderen kan aanbevelen, of dat je voor anderen cadeau kan gaan doen. Ook altijd meegenomen om inspiratie op te doen voor het geven van geschenken, iets wat veel mensen moeilijk vinden. Bezoek dus zeker eens de site, je zal er geen spijt van hebben. Want wat is er tenslotte leuker dan gezellig in de zetel een nieuw boek te lezen. Als je dat doet kan je maar beter een boek lezen dat de moeite waard is.Over de Auteur

De webmaster van boekentips.com

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo