Lees de leukste top 10 lijstjes op detop10lijstjes.com - Artikelpost

Lees de leukste top 10 lijstjes op detop10lijstjes.com

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 194 | Aantal woorden: 628 | Datum: | 0 commentaar

Het is niet voor niets dat top 10 lijstjes zo populair zijn op het internet. Zo'n lijstje is beknopt en geeft leuke informatie mee over een onderwerp dat de bezoekers van de site kan aanspreken. Een top 10 lijstje is makkelijk scanbaar waardoor de lezer snel de informatie tot zich kan nemen. Natuurlijk met een paar foto's erbij om het geheel lichter te maken.

Voor Nederland en België is er nu een nieuwe website bijgekomen die leuke top 10 lijstjes aanbiedt: detop10lijstjes.com. Op die nieuwe site staan ondertussen al meer dan 300 lijstjes over allerlei onderwerpen. Dat kan gaan van lijstjes over geschiedenis onderwerpen zoals top 10 lijstjes over de Romeinen of oude Egyptenaren of Grieken. Maar ook over ondererpen zoals de Joodse Holocaust zijner interessante artikelen te vinden zoals Top 10 ongelooflijke mensen die helden waren van de Holocaust.

Maar ook over dieren zijn er veel lijsten te vinden. Zo heb je lijsten over de slimste hondenrassen of een lijst met 10 interessante weetjes over honden. Andere lijsten zijn dan weer een lijst van de lelijkste dieren of een top 10 met interessante feiten over dinosaurussen. Of over de wildste kattenrassen of de gevaarlijkste dieren op aarde.

Veel mensen zijn geïnteresseerd in moderne internet bedrijven zoals Facebook, Google en instagram. Uiteraard staan er dus op de site ook lijsten met interessante top 10 feitjes over deze internetgiganten. Wist jij bijvoorbeeld dat Facebook allerlei informatie over jou verzamelt zoals waar je allemaal naartoe gaat, of je zwanger bent, wat je locatie is, of je slaapt en nog veel meer. Een beetje verontrustend als je er dieper over nadenkt. Ook over google zijn er zo veel interessante en soms verontrustende dingen te melden. Ook over de beste internetsites hebben wij een lijst gemaakt op detop10lijstjes.com, uiteraard.

Muziek is ook altijd een populair onerwerp waar mensen graag over lezen. Wij hebben daarom lijsten met de 10 beste rappers, of de 10 beste zangers of zangeressen ooit. Van veel groepen geven wij ook een top 10 van de beste albums of muziek nummers mee. Of wat vind je van een lijstje met de beste popnummers ooit. Of de beste technonummers die ooit zijn verschenen? De keuze aan onderwerpen is immens. Wat bij ons is gebleken is dat vooral de lijst met de top 10 van beste zangers ooit ongemeen populair is. Het is een van de meest gelezen top 10 lijstjes op de hele website.

Wat staat er nog allemaal op onze leuke website? Lijsten met de beste boeken in een bepaald genre zoals science fiction of fantasy. Die lijsten worden ook altijd goed bezocht. Ook van films hebben we top 10 lijsten in allerlei genres zoals westerns, komedie, actiefilms en nog veel meer. Meer specifiek zijn ook superhelden in films een heel populair onderwerp waar mensen graag over lezen.

Maar er zijn nog legio meer onderwerpen die op de site aan bod komen. Wat dacht van je een top 10 van de duusrte Pokemon kaarten ooit? Of een lijstje van 10 interssante weetjes over condooms. Of een lijst van de 10 hoogste flatgebouwen ooit? Of van de leleijkste gebouwen ooit? Of van de mooiste vrouwen ter wereld.

Krijg je al zin om de site eens te bezoeken? Zeker doen! Elke dag worden nieuwe leuke en interessante lijstjes toegevoegd dus er is altijd meer om te lezen. Misschien wordt detop10lijstjes.com wel een van je meest geliefde websites in Nederland en België.Over de Auteur

De webmaster van detop10lijstjes.com

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[373 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[170 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo