Lego al generaties lang - Artikelpost

Lego al generaties lang

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 428 | Aantal woorden: 399 | Datum: | 0 commentaar

Ik denk dat het ook nu nog niet eens uitmaakt aan wie we het vragen, maar als we vragen of mensen Lego kennen, dan zal het antwoord bijna altijd ja zijn. Lego is namelijk al jaren het toonaangevende speelgoed voor jong & oud. Ja, het is ook speelgoed voor oud. Wat te denken van technisch Lego. Mooie auto’s maken of verschillende kraanmachines. Er zijn speciale Lego-winkels waarin kinderen hun ogen uitkijken. Waar vroeger Lego alleen in de winkels gekocht kon worden, kun je nu ook Lego online kopen. Daar is vaak assortiment nog specifieker en nog groter. Maar wat is nu het geheim van Lego waarom het zelfs nu nog, in een tijd van digitalisering nog steeds zo populair is. ik zal hieronder een aantal voorbeelden noemen.

Ontwikkelingen

Je kunt Lego online kopen, en daarmee zorgen zij ervoor dat ze mee ontwikkelen met de rest. Er zijn zelfs computerspelletjes van en daar krijgen zij een bepaald beeld van. Lego online kopen is niet het enige wat zij belangrijk vinden. Ook blijven zij mee ontwikkelingen als het gaat om onderdelen. Waar je vroeger een simpele trein kon bouwen, kun je nu hele steden bouwen in een specifieke vorm. Door de ontwikkeling van technisch lego blijft het ook nog interessant voor wat ouderen.

Marketing

Natuurlijk zit hier ook een stukje marketing achter. Aan de ene kant is lego los van de online wereld, en is het voornamelijk gewoon ermee spelen, maar aan de andere kant kun je wel lego online kopen. Ook de reclame spotjes op TV zorgen er steeds voor dat bijvoorbeeld kinderen dit product willen hebben, als kinderen dat eenmaal willen, dan vallen de ouders er ook vaak voor.

Lego kopen

Speelde jij vroeger als kind met Lego en ben je benieuwd naar wat de ontwikkelingen allemaal zijn geweest, neem eens een kijkje op de website waar je lego online kunt kopen. Of neem een kijkje in de speciale Lego winkel.Over de Auteur

Lego kun je bijna in elke speelgoed winkel wel kopen, maar er zijn ook speciale winkels voor.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[132 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo