Meer beleving tijdens het discobowlen - Artikel Post - Artikel Marketing

Meer beleving tijdens het discobowlen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: gerardkempers
Gezien: 114 | Aantal woorden: 392 | Datum: Wed, 9 May 2018 | 0 commentaar

Tegenwoordig draait alles om een bepaalde beleving die je hebt bij een activiteit en zelfs bij een aankoop. Als organisatie moet je dus goed bedenken hoe je deze beleving toe wilt voegen zodat de mensen jouw kant op komen. Een goed voorbeeld is het bowlen, een aantal jaar geleden gingen mensen een spelletje spelen, dat spelletje heet bowlen. Nu willen mensen meer beleving hebben tijdens het spelletje bowlen, dus er is muziek toegevoegd, er is feestverlichting toegevoegd, en het wordt discobowlen genoemd. Een bowlingcentrum die dit heel goed heeft toegepast is discobowlen Utrecht. Hier zijn alle elementen op de juiste manier toegevoegd, en dat kan je merken ook want er zijn steeds meer mensen die hier gaan bowlen.

Iedereen heeft een andere beleving

Elke leeftijdsgroep heeft zo zijn eigen beleving, kinderen hebben bijvoorbeeld een andere beleving dan de wat ouderen. Die willen liever zoveel mogelijke speelse elementen op hun bowlingbaan hebben, terwijl ouderen misschien weer wat rustiger en klassieker willen. Bij discobowlen Utrecht is alles mogelijk, er zijn speciale avonden waar het feest net nog even wat groter is. Dan gaat de muziek nog net even iets harder, en gaat de feestverlichting aan. Dus op het moment dat je gaat bowlen, ben je eigenlijk tegelijkertijd een feestje aan het geven.

De opties

Bij discobowlen zijn er dus verschillende opties beschikbaar die ervoor kunnen zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft, en ook echt de hele avond. Je kunt er verschillende arrangementen verkrijgen, daar zit dan een hapje en drankje bij en je kunt er van tevoren ook lekker eten met verschillende menu’s. Je kunt er echt een hele avond voor uittrekken.

Baan reserveren

Wil jij nu ook discobowlen Utrecht? Dan kan je een baan reserveren, dit kan via het internet, maar ook door even telefonisch contact op te nemen met één van onze werknemers.

 Over de Auteur

Elk bowlingcentrum wil het liefst dat de bowlingbanen elke avond volzitten, daar moet genoeg aan gedaan worden wil je dat voor elkaar krijgen. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[385 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo