Met korting naar de sauna - Artikel Post - Artikel Marketing

Met korting naar de sauna

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Sauna Korting
Gezien: 620 | Aantal woorden: 388 | Datum: Mon, 29 Apr 2013 | 0 commentaar

Of het nu winter of zomer is, een dagje naar de sauna is voor veel mensen de ultieme ontspanning. De sauna is een weldaad voor je lichaam en geeft je zowel fysiek als geestelijk een opkikker. Na een dagje sauna voel je je herboren en kun je er weer even tegenaan.

Wat kost een dagje sauna?

De sauna is fijn, maar helaas is de entree voor sauna's, vooral de grote saunacomplexen, best wel duur. Voor een dagje sauna ben je al gauw gemiddeld 25 tot 30 euro kwijt, maar dan heb ik het alleen over de entreekosten. Als je in de sauna bent wil je natuurlijk nog iets drinken of een maaltijd nuttigen. Misschien wil je ook nog een massage of andere behandeling bijboeken. Allemaal mogelijk natuurlijk, maar dan loopt een dagje sauna flink op in de kosten. Een standaard saunadag kost dan ook vaak tussen de 75-100 euro per persoon. Met massage of behandeling ben je al gauw 150 euro per persoon kwijt.

Sauna korting: maak je dagje sauna nog leuker!

Een duur geintje dus, een dagje sauna. Maar het kan ook anders. Tegenwoordig heeft iedereen last van de crisis, ook de saunacomplexen in ons land. Men geeft toch veel minder geld uit, ook voor een dagje ontspanning. Des te meer reden om sowieso nooit de volle mep te betalen voor een dagje sauna. ALs je rondsnuffelt op internet kun je zeker met fikse korting een dagje genieten in je favoriete sauna. Zo heb ik laatst via korting elysium een heerlijk dagje Elysium in Bleiswijk gehad. Wat een geweldige sauna, echt een van mijn favorieten. Op Kortingsbon sauna vind je naast sauna Elysium ook nog tal van andere sauna- en wellnesscomplexen. Hier vind je dagelijks goede en actuele kortingen, kortingsbonnen en aanbiedingen voor sauna's in Nederland. De moeite waard om eens een kijkje te nemen, zodat ook jij een dagje met korting naar de sauna kunt! Veel saunaplezier!Over de Auteur

Ik ga graag naar de sauna, maar betaal nooit teveel! Er zijn genoeg manieren om met korting naar de sauna te gaan. Daarom vind ik het leuk om hierover te schrijven.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo