11 typische festivalgangers - Artikel Post - Artikel Marketing

11 typische festivalgangers

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 143 | Aantal woorden: 556 | Datum: | 0 commentaar

Zoals bekend is Nederland een echt festival land. De zomer is in aantocht en dat betekend elk weekend iets te doen! Het mooie aan festivals is dat het verschillende mensen bij elkaar brengt. Het volgend festival waar jij heen gaat moet je eens goed om je heen kijken en observeren. Het gaat je opvallen dat er op elk festival bepaalde soorten typetjes rond lopen. Wij hebben de volgende typetjes op een rijtje gezet die jij zeker gaat herkennen:

 

 1. Kleffie en beffie: Stelletjes die niet van elkaar af kunnen blijven en overal ongegeneerd staan te tongen. Want ja, iedereen mag het weten dat ze van elkaar houden. Book a room please.
 2. De ‘midlifecrisis/2e jeugd’ persoon: Ze zijn weer topfit en willen nog van alles mee maken. Hebben het licht gezien om elk weekend te stappen en festivals bezoeken is daar ook een onderdeel van. Vaak zijn zij nog enthousiaster dan de meeste mensen en dansen ze er op los.
 3. Fanatiek hardstyler: Wanneer er een plaatje voorbij komt van de hardere stijlen, hakken zij er flink op los. Zij kopen dan ook vaak alle hebbedingetjes van de hardstyle merchandise.
 4. De ‘ik gebruik geen drugs’ typtjes: Van ver af zit iemand jou verbaasd aan te staren waarbij diegene helemaal los gaat op de muziek en bijna zijn kaken verliest. Het zelfde dansje op elk deuntje. Want ja, die energie moet eruit, papa en mama mogen dit niet merken.
 5. De vlogger: Filmt zichzelf heel het festival en laat zien hoe tof zij het wel niet hebben. Achteraf loopt diegene met een ontevreden mood in de rondte, maar is voor de camera altijd zo vrolijk. Want social media is life.
 6. De carnavals personen: Maakt niet uit welk festival maar altijd lopen er mensen in de rondte die zich verkleden, waarom is de vraag.
 7. Muzieknerd/festivalkenner: Weet natuurlijk alles over elk nummertje, en wilt dit maar al te graag vertellen. En heeft van te voren heel de timetable uit zijn hoofd geleerd.
 8. Studenten corps: altijd een kakker aanwezig die met het hele dispuut op pad is om jong volk te werven. Poahh en die pils, voortreffelijk.
 9. (Dorps)vriendinnengroepen: Allemaal dezelfde shirtjes aan, want je zal elkaar maar kwijt raken daar in die menigte.
 10. Schaars geklede bikini dames: Altijd een paar van die meiden die net iets te weinig aangetrokken hebben. Aandacht, daar zijn ze naar op zoek.
 11. Opgepompte billy’s: Ze zijn nog niet binnen en dat shirt moet uit, de tempratuur maakt niet uit. Ze hebben het hele jaar er naartoe getraind en dat lichaam van ze, dat zal gezien worden ook.

 Over de Auteur

Arno is een echte allesvreter met een gouden pen. Als hij iets leest, hoort of ziet, wil hij er meteen over schrijven.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo