FB pix 4 stappen om DJ te worden. - Artikelpost

4 stappen om DJ te worden.

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1698 | Aantal woorden: 527 | Datum: | 0 commentaar

Wil jij DJ worden? Om te slagen op dit vlak moet je uitstraling hebben, energie en gevoel voor muziek en publiek. Hieronder staan de beste methodes om je te helpen een DJ carriere te beginnen.

Begin op kleine schaal en werk jezelf langzaamaan naar boven. Ga online en bekijk DJ lessen op de video site van Google over hoe je leert draaien. Lees artikelen en nieuws over clubs en feesten in je omgeving en probeer zelf heel veel uit. Maakt niet uit welk type muziek, gebruik de video cursussen en wordt langzaamaan beter en beter.

Ga naar de clubs en disco’s bij jou in de buurt en kijk of je ere en baantje kan krijgen. Maak kennis met de lokale jock en vraag hem of haar het hemd van het lijf. Tisp en trucs voor wat werkt en hoe het publiek reageert. Daadwerkelijke interesse in de skills en kennis is een compliment en echte DJ’s willen andere DJ’s helpen. Probeer dit ook weer op te slaan en thuis uit te proberen. Als je iets onder de knie krijgt kan je het vast een keer laten horen.

Besluit wat je wilt, wil je professioneel draaien, of wil je een professional worden. Om een DJ te worden moet je je leven drastisch omgooien. Wil je alleen maar op lokale feestjes draaien van pubers en bruiloften van vrienden dan raden wij je aan om gebruikte dj spullen te kopen. Maar als je echt een carriere wilt als DJ, neem dan goede apparatuur en een mengpaneel dat perfect bij je past.

Raak bekend met allerei soorten muziek is beste tip die ik ooit gehoord van een professionele dj in mijn geboortestad. Je draait niet alleen voor jezelf en zeker niet in het begin van je carrière. Dit betekent dat je beend moet raken met in ieder geval de basis van allerlei stijlen en die in vingers moet hebben. Zo zal je ook je eigen stijl het snelste en op een unieke manier ontwikkelen.

Als je dan voor een publiek staat, krijg je publiek dan in beweging. Wees zelf energiek en enthousiast over wat er op staat. Alhoewel je geen gesprekken hoeft te voeren met je publiek kunnen een paar oppeppende kreten geen kwaad.

Denk ook aan promotie van jezelf, door het kopen en maken van een website. Het is tegenwoordig vrij eenvoudig om een goede site te ontwikkelen. Neem stes van jezelf op en zet die meteen op je video-channel. Als startende DJ is het nog nooit zo makkelijk geweest als nu, twitter, facebook en je eigen site kan je goed de aandacht genereren als maar discipline en energie hebt.

Leer hoe je dj kan worden op djworden.com

 Over de Auteur

Nanda van Oostveen is een schrijfster met brede interesse auto's en relaties zijn haar interesseveld. DJworden is een site waar zij ook regelmatig voor schrijft.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo