Dankzij het Entertainment bureau; - Artikelpost

Dankzij het Entertainment bureau;

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 934 | Aantal woorden: 925 | Datum: | 0 commentaar

Voor elk feest een geschikte artiest

Iedereen is wel eens op een feestje geweest waar een bekende (of bijna bekende) Nederlandse artiest optrad. Zanger Rinus, Gerard Joling, Guus Meeuwis of bijvoorbeeld Koen en Sander, het zijn allemaal artiesten die graag optreden (bijverdienen) voor een publiek. Een entertainment bureau zorgt ervoor dat jij gemakkelijk en snel, maar ook veilig en betrouwbaar, een artiest kan boeken. De vraag is echter; welke artiest is geschikt voor welk feest? Hieronder 3 verschillende scenarios.

Het grote, massaal bezochte feest

Voor grote bedrijfsevenementen of andere grote feesten is het belangrijk dat er een grote artiest optreed. Een grote artiest is niet voor niets groot en dus populair bij een groot aantal mensen. Voorbeelden van dergelijke artiesten zijn; Guus meeuwis, Blof, Racoon, Jan Smit, Anouk en Van Velzen. Doordat grote feesten vaak een groot budget hebben is een selectie van 2 á 3 van deze populaire artiesten vaak ideaal. Laat een DJ draaien tussen de optredens door en je hebt een spetterende dag.
Het grote verjaardagsfeest

Wanneer er een feest gegeven wordt voor Abraham of Sarah dan is er een andere tactiek nodig. Vaak is het budget voor deze feesten redelijk. Dus er zou wellicht één popster kunnen performen. Echter, voor een dergelijk feest wil je natuurlijk twee dingen. Ten eerste wil je de gehele avond vermaak, ten tweede wil je de jarige in de spotlight zetten. Een goede oplossing hiervoor is het inhuren van een feest dj voor de gehele avond. Wanneer je hierbij een tribute band inhuurt die de favoriete artiest/band/nummers van de jarige speelt heb je een geslaagd verjaardagsfeest.

Het normale verjaardagsfeest

Wanneer een persoon een ‘normaal’ verjaardagsfeest geeft is het budget ook een stuk minder. Bij dit soort feesten is een DJ vaak de ideale oplossing. Deze zijn immers redelijk goedkoop (vooral in vergelijking met popsterren) en passen zich aan aan het publiek. Afhankelijk van de doelgroep kun je een feest-dj, drive in show, house-dj of een 90’s-dj inhuren. De hele avond plezier voor een laag tarief.

Hoewel dit slechts drie scenarios zijn zal het hopelijk een hoop mensen helpen met de keuze van artiesten. Want hoe makkelijk entertainment bureau het ook voor je kan maken, je zal zelf moeten beslissen. 

Over de Auteur

Feestganger

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo