FB pix De 5 meest aparte hoofdtelefoons - Artikelpost

De 5 meest aparte hoofdtelefoons

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 21238 | Aantal woorden: 475 | Datum: | 0 commentaar

Veel muziekliefhebbers uit de alternatieve scene hebben wel wat geld over voor een aparte hoofdtelefoon. Waar de gemiddelde muziekluisteraar tevreden is met de witte mainstream oordopjes van Apple, daar willen sommigen juist opvallen met een design extensie van hun muziekapparaat. Hieronder vind je een top van de 5 meest aparte en opvallende hoofdtelefoons.

1. Logitech Curve
Deze groene plastic headset van Logitech lijkt wel door ET naar aarde te zijn meegenomen. Het feit dat je hem achter je hoofd moet plaatsen versterkt deze veronderstelling. Door de vorm en kleur valt hij in ieder geval wel ontzettend op.
2. Skullcandy

Veel hoofdtelefoons van het trendy merk Skullcandy zouden kans maken op een plaats in dit lijstje. De collectie van dit Amerikaanse merk is vooral gericht op de moderne DJ en outdoor sportliefhebber. Onderstaande gouden koptelefoon zou zeker niet misstaan in een discotheek of op een skipiste.


3. Nokia Thriller Headphones

Enkele ontwerpers van Nokia hebben onlangs hun muzieksmaak weten te vertalen in een aantal vreemde ontwerpen voor een koptelefoon. De meest opvallende is waarschijnlijk deze door Michael Jackson's Thriller geïnspireerde headphones. Erg praktisch zijn ze niet, maar je steelt in elk geval wel de show!4. Takara Tomy's Transformers Headphones

Een Transformers koptelefoon zou niet zo mogen heten als deze niet te transformen zou. Daarom zijn de headphones van speelgoed fabrikant Takara Tomy daadwerkelijk te 'transformen' naar een Transformer. Geluidtechnisch zal de kwaliteit erg tegenvallen, maar daar zal een Transformer nerd niet wakker van liggen.5. SolidAlliance Crazy Earphones

De earphones van SolidAllianes zijn kleine oordopjes met grappige toevoegingen zoals oortjes, banaantjes en deze paddestoelen. Klein, niet te opvallend, maar wel hartstikke leuk en schattig.


solid alliance

 

Over de Auteur

Ramon van Gastel werkt als E-Marketeer voor het bedrijf Bax-Shop. Deze webshop heeft een scala aan licht en geluid producten voor iedere DJ, muziekliefhebber of discotheek.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo