Een leuke carnavalsband boeken - Artikel Post - Artikel Marketing

Een leuke carnavalsband boeken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 310 | Aantal woorden: 405 | Datum: | 0 commentaar

Ben je op zoek naar een leuke carnavalsband? Een echte live band die ervoor zorgt dat de sfeer er echt lekker in komt? Dan zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. 

Repertoire van een carnavalsband

Speelt de carnavalsband wel het juiste repertoire? Sommige bands spelen met carnaval gerust een rocknummer of pop nummer uit de hitlijsten van vandaag, maar je kunt je afvragen of dat wel de echte carnavals sfeer is die je graag hebt in die tijd van het jaar. Carnaval draait om onzin, gekkigheid en ludiek zijn, dus het is belangrijk dat er voldoende afwisseling zit in het repertoire van de carnavalsband. Een band die in een rap tempo voor veel afwisseling zorgt, weet er altijd voor te zorgen dat ze de feestvierders op de hand zullen krijgen.

Goede muzikanten

Live muziek klinkt alleen goed als het goed wordt uitgevoerd, maar geldt dat ook voor een carnavalsband? Goede muzikanten zijn doorgaans niet de mensen die het beste feest weten te brengen, en omgekeerd is een entertainer die goed het publiek weet te bespelen niet perse de beste zanger. De band Hou van Holland LIVE heeft het beste van twee werelden: een driekoppige charismatische zangsectie die elke noot weten te raken, en een energieke 4 mans ritme sectie.

Aankleding

Met carnaval ga je niet gekleed zoals de rest van het jaar, met carnaval doe je namelijk wat meer je best. Als je een echte carnavals vierder bent dan ben je al weken, zo niet maanden van te voren met een te gek kostuum voor carnaval bezig. Ook van een live carnavalsband verwacht je dat ze er niet uit zien als een standaard coverband en het mag vooral niet te serieus zijn.

Blazers

Wat vooral niet mag ontbreken in een goede carnavals band zijn natuurlijk blazers zoals een trombone, saxofoon en natuurlijk een trompet! ‘Het donder en het bliksemt’ van Guus Meeuwis zou namelijk nergens zijn zonder een flinke partij uitstekende blazers!

 

 Over de Auteur

Hou van Holland LIVE is een groots meezingspectakel met live band. Door de levensgrote teksten op de videomuur kan je alles de hele avond meezingen!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo