Een Vrouwelijke DJ voor uw feest - Artikelpost

Een Vrouwelijke DJ voor uw feest

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 548 | Aantal woorden: 436 | Datum: | 0 commentaar

Mannelijke dj’s kunnen maar beter oppassen, want steeds vaker begin je te horen over vrouwelijke dj’s die er wel degelijk kaas van hebben gegeten. Nederland is altijd een bron geweest van muzikale inspiratie. De dance en trance die Nederlandse dj’s maken is wereldwijd bekend. Het is alleen typisch dat alle bekende Nederlandse dj’s mannen zijn. Dit terwijl er zat vrouwelijk dj’s in Nederland rondlopen die zich zeker aan de mannen kunnen meten. Denkt u maar aan dj’s als: dj Isis, lady Dana, dj Selina, dj Dounya en Miss ACDA. Al deze vrouwen staan erom bekend een geweldig feest te geven, terwijl zij hun eigen draai geven aan bekende nummers of gewoon op de proppen komen met een volledig nieuwe sound.

Voordelen van een vrouwelijke dj

Een belangrijk aspect van een dj is, buiten de muziek die hij of zij maakt, de uitstraling en sfeer die ze met zich meebrengen. Vrouwelijke dj’s zijn hier dan ook uitmuntend in en bij uitstek de beste keuze als u bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest organiseert. Ook voor vrouwen die een dj willen boeken is een vrouwelijke dj een goede optie, aangezien zij vaak erg goed aanvoelen hoe ze de juiste danssfeer kunnen creëren. Op deze wijze zijn zij perfect voor het organiseren van uw feest! 

Laat uw feest knallen

Met een vrouwelijke dj wordt uw feest zeker een succes. Een feest zoals een bruiloft of een vrijgezellenfeest is pas echt compleet met een dj. Voor een speciale sfeer (en voor de mannen; een extra leuk uitzicht), is een vrouwelijke dj dan ook zeker aan te raden. Daarnaast zit er nog een voordeel aan een vrouwelijke dj, zij zijn over het algemeen namelijk een stuk goedkoper. Voor hen is het namelijk hobby, terwijl het voor de meeste mannelijke dj's juist echt werk aan het worden is. Daarnaast hebben mannen ook vaak een stuk groter ego, waardoor ze al snel veel meer geld vragen voor een avondje platen draaien. Kies daarom zeker voor een vrouwelijke dj: ze zien niet alleen goedkoper, maar zorgen ook nog eens voor een extra leuk aangekleed feest! 

 Over de Auteur

Jessica is een vrouwelijke DJ die van aanpakken weet en voor vele muziekstijlen openstaat. Laat uw feest ook knallen door het inschakelen van de één van de vrouwelijke DJ's! 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo