FB pix Gitaar Stemmen - Artikelpost

Gitaar Stemmen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1138 | Aantal woorden: 1031 | Datum: | 0 commentaar

Hoe maak je een begin gitaar kopen

Je hebt eindelijk besloten dat dit jaar is het jaar, je bent eindelijk dat New Year's doel om te leren gitaar spelen te bereiken. Maar, nu ben je geconfronteerd met het lastige gedeelte-de aankoop van uw eerste gitaar. Net zoals een goede en veilige apparatuur is cruciaal voor de fanatieke sporter, het vinden van een gitaar, dat is stevig, comfortabel en produceert prachtige geluiden binnen uw prijsklasse moet worden belangrijk voor je zijn. De volgende zijn enkele richtlijnen die je kunnen helpen u rechtstreeks naar het vinden van je match, een gitaar die zal duren door vele jaren van praktijk en prestaties.

Type

Voordat de keuze van je gitaar stemmen, bepalen welke stijl van muziek die je waarschijnlijk zult willen leren spelen, dit zal uw beslissing over welk type gitaar aan te schaffen te vergemakkelijken. De elektrische gitaar is aangesloten op een versterker, die kan vergroten en vervormen het geluid van uw gitaar produceert. Als je ziet jezelf als een lid van de volgende up and coming garage band, kan een elektrische gitaar een goede keuze voor je. Moderne akoestische gitaren produceren een helder, duidelijk geluid. De akoestische gitaar is de meest veelzijdige van de gitaar types in die je kunt tokkelen akkoorden tot rock en pop liedjes, of plukken patronen spelen voor jazz, folk en blues muziek. Klassieke gitaren produceren meer mellow klanken en worden vaker gebruikt in de muziek die vereist plukken patronen in aanvulling op tokkelen, zoals volksmuziek.

Strings

Beginners zullen snel ontdekken dat de toppen van hun vingers teder zijn na het oefenen van de gitaar. Veel beginnende gitaristen kiezen voor nylon snaren gebruiken omdat ze gemakkelijker zijn op de vingertoppen. Uiteindelijk eelt ontwikkelen op uw vinger tips, die u zal helpen om duidelijker geluid te produceren met minder inspanning als je druk op de snaren. Het midden-lichte Monel licht snaren worden aanbevolen voor beginners op een akoestische gitaar. Houd er rekening mee dat het type van de snaren je gebruikt is afhankelijk van het type gitaar je speelt, het soort muziek je speelt, en vooral, voorkeur van de gebruiker.

Nek

De breedte van de hals is een belangrijke factor bij het kiezen van een gitaar. De klassieke gitaar heeft een dikke nek en kan een uitdaging zijn voor de beginner met kleinere handen, terwijl de hals van een moderne akoestische gitaar is smaller, waardoor het makkelijker te grijpen en om de akkoorden te spelen. De "actie" of de hoogte van de snaren boven de metalen frets op de hals, is ook belangrijk om een ​​voorbeeld van. Hoe verder de snaren van de hals van de gitaar, hoe moeilijker het is om de snaren pers naar beneden en een helder geluid te produceren. Meet de hoogte van de snaren, waar de hals en het lichaam van de gitaar te voldoen; een hoogte van 1 / 8 "tot 3 / 16" is ideaal voor beginners.

Grootte van de Guitar

Als u de aankoop van een beginner gitaar voor een kind, de grootte en de pasvorm van de gitaar zal een grote factor spelen in het comfort van het kind en het vertrouwen in het spelen. Moderne instrument winkels bieden nu gitaren die zijn ontworpen en vormgegeven voor kinderen. Suggesties voor de hoogte-size gitaar verhoudingen zijn onder meer: ​​30 "formaat gitaar voor kinderen tot en met 3'9" tall, 34 "formaat gitaar voor kinderen 3'10" tot 4'5 "tall, 36" gitaar voor kinderen 4'6 "- 4'11 "hoog, en 7 / 8 tot een full-sized gitaar voor kinderen van 5 'of groter. Uw beste optie is om je kind naar een muziekwinkel en hem om een ​​verscheidenheid van gitaren spelen om te zien wat voor soort gitaar de beste geschikt is voor hem mogelijk te maken.

De zaak

De gitaar geval zal het transport van je gitaar een stuk eenvoudiger en moet in staat zijn om bescherming te bieden aan je gitaar bij het in opslag of wordt verplaatst van plaats tot plaats. Er zijn in wezen twee soorten van gevallen, harde covers en soft covers. Een zachte hoes is gemaakt van een laag van de vulling bedekt met textiel, en opent en sluit met een rits. Het is veel lichter en meestal goedkoper dan een koffer maar uitzonderlijke bescherming bieden aan de gitaar. Een harde kaft is zwaarder, maar zal je gitaar veilig op zijn plaats en bescherm uw gitaar van krachten van buitenaf. Als u van plan bent op reis vaak met je gitaar voor lessen of prestaties, overweeg dan de aanschaf van een harde kaft.

Extra accessoires

Andere accessoires in gedachten te houden bij de aankoop van je gitaar onder de riem, extra snaren en plectrums. Als u de aankoop van een elektrische gitaar, moet u ook het type versterker en snoer dat u wilt kopen overwegen.

Prijs

Bij de aankoop van je gitaar, overweeg dan uw aankoop een investering. Beginnen met een budget in het achterhoofd, maar bereid zijn om flexibel te zijn met de prijs die u bereid bent te betalen als u testen en spelen verschillende soorten gitaren. De uitgaven te weinig op een gitaar kan u een slechte kwaliteit gitaar dat is uitdagend en frustrerend om te spelen. De aankoop van een gebruikte instrument is ook een optie, maar zorg ervoor dat u het instrument te bespelen en onderzoek het voor enige schade, scheuren, vervormingen of andere gebreken dat het geluid van de gitaar kunnen beïnvloeden. De aankoop van een gebruikte gitaar rechtstreeks vanuit een andere muzikant zal ook u geld besparen, in tegenstelling tot de aankoop van een gebruikte gitaar door middel van een muziekwinkel.

 Over de Auteur

Ik ben gitaar leraar van het conservatorium en wil nederland weer instrumenten laten spelen!!!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo