Muziek klinkt altijd beter met 3D soundsystem - Artikelpost

Muziek klinkt altijd beter met 3D soundsystem

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 325 | Aantal woorden: 622 | Datum: | 0 commentaar

Er zit veel verschil in muziekkeuze onder de Nederlandse bevolking. Er is zoveel aanbod, dat eenzijdige liefde voor een genre bijna onmogelijk is. Maar één ding is zeker, van welke muziek je ook houdt, het klinkt altijd beter met een 3D soundsystem. De populairste genre zal een eeuwige discussie meegeven.

Populaire muziek

Te zeggen welke muziek het populairst is, is bijna onmogelijk. Zeker niet onder de hele bevolking. Vaak heeft elke generatie een liefde voor een andere genre. Zo zie je nu de trend dat dat pop muziek populair is onder de ‘jongeren’. Eigenlijk zegt de naam pop muziek het ook al, want pop muziek staat voor populaire muziek. Maar pop muziek is nog steeds heel breed. Het zou zomaar kunnen zijn dat ouderen ook van pop muziek weer houden, maar die is zeker andere pop muziek dan onder de jongeren.

Beste muziek

Jongeren zullen het hun ouders vaak horen zeggen bij het horen van een nieuwe hit; “ja klinkt inderdaad leuk nummer, maar dat is geen eeuwige muziek, muziek uit onze tijd is eeuwige muziek”. En daar hebben ze een punt, want kijk je naar de top 40 / 50 / 100 aller tijde, dan zie je ‘bijna’ alleen platen uit de tijd van je ouders of nog ouder. Er staan slechts enkele platen in die jongeren vaak draaien. Je ziet zelfs het verschijnsel van de muziek die in deze tijd wordt gemaakt dat ze slechts een korte periode gedraaid worden. Bij veel muziek misschien maximaal 1 of 2 jaar en daarna hoor je er niks meer van, vaak vinden mensen de plaat dan minder geworden en zijn er weer nieuwe populairdere nummers.

Je ziet ook een heel verschil tussen de muziek van ‘toen en nu’. Nu is het vaak een ‘gave plaat’ bij het horen van een lekkere beat. Vroeger oordeelde men nog echt op stem en kwaliteit van de gebruikte instrumenten. Zo hoor je dus ook in de tijd van nu eigenlijk geen instrumenten als elektrische gitaren etc.Over de Auteur

-

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[317 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo