Tweedehandse piano kopen? - Artikel Post - Artikel Marketing

Tweedehandse piano kopen?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: B
Gezien: 356 | Aantal woorden: 442 | Datum: Fri, 9 Sep 2016 | 0 commentaar

Wil je piano leren spelen? En ben je nog op zoek naar een goede piano. Dan is het verstandig om rekening te houden met de volgende aspecten. Denk hierbij aan de grootte van een piano, maar ook aan de stijl van de piano. Op het internet vind je een groot aanbod piano’s. Ik raad je daarom ook aan om de piano’s met elkaar te vergelijken. Maar hoe kun je het beste een piano kopen? De eenvoudigste manier is om naar een muziekwinkel te gaan en daar alle piano’s te testen. Je komt er al heel snel achter welke piano het beste bij je past. Als je er nog niet helemaal uit bent, kun je natuurlijk ook de verkoper vragen om advies. Hij of zij kan aangeven wat het verschil is tussen de piano’s (toon, klank etc).

Vraag om advies

Wel is het zo dat een muziekwinkel vaak duurdere piano’s verkoopt, omdat de kosten van het personeel en dergelijke hierbij ook wordt meegerekend. Ik snap best dat je zelf nog niet heel veel verstand hebt van piano’s, maar daar heb ik een oplossing voor! Neem je pianotechnicus mee naar een winkel en vraag om zijn advies. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt (daar ga ik vanuit tenminste!).

Toetsen check

Bij het kopen van een piano is het verstandig om rekening te houden met de volgende dingen. Bij het kopen van een occassion piano raad ik je aan om hier nog beter op te letten. Doen alle toetsen het wel? Zitten sommige toetsen los? Of komt er een ‘vaag’ geluid uit een bepaalde toets als je speelt? Ook is het belangrijk om de binnenkant van de piano te bestuderen. Ik raad je hier aan om hulp te vragen van een piano-expert, want als beginnende pianospeler snap ik dat je niet helemaal weet hiermee wordt bedoeld.

Emile van Leenen Piano’s

Wil je een piano kopen? En ben je nog op zoek naar een aanbieder? Bekijk dan eens de website van Emile van Leenen Piano’s. Hier vindt u tweedehandse piano’s, maar ook nieuwe piano’s.Over de Auteur

B. schrijft over allerlei onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo