FB pix Ontdek de beste muziek en games - Artikelpost

Ontdek de beste muziek en games

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 286 | Aantal woorden: 515 | Datum: | 0 commentaar

Muziek en games zijn nog altijd razend populair tegenwoordig. Muziek wordt minder verkocht natuurlijk en meer gestreamd. Dus de verkoop van muziek is serieus afgenomen. Maar games zitten nog altijd in de lift (en zijn erg duur). de game industrie is enorm groot, even groot dan de filmindustrie en Hollywood. En er worden grote bedragen geïnvesteerd in het maken en ontwerpen van nieuwe games. Gamers spenderen ook veel tijd op hun games.

Maar waar kan je nu nieuwe games en muziek ontdekken? Op websites natuurlijk. En één van die websites is Muziektips.com. Je vindt er al de laatste games en muziek. Bij de muziek vind je uiteraard echt alles terug. Van de klassieke popmuziek van vroeger tot de allernieuwste Nederlndstalige nummers van artiesten als Marco Borsato en vele anderen. Al is Borsato momenteel misschien wat minder populair dan hij geweest is natuurlijk. Hoor je graag Duitse crooners, ook dat vind je terug op de website. Luister je graag naar Sinatra, Bowie of Bob Dylan? Geen probleem. Even de zoekfunctie gebruiken en je vindt je favoriete artiesten. En je ziet meteen wat anderen van de muziek vonden door de sterren die ze gegeven hebben. Wat kan er handiger zijn dan dat?

Maar games spreken misschien nog de meeste mensen aan tegenwoordig, meer dan muziek. er gaat alvast meer geld rond in de game industrie tegenwoordig. Denk ik toch. De pagina om te bezoeken (of om je beozke te starten en dan verder te browsen) is misschien wel de pagina met de best verkochte games van het moment. Daar vind je al heel wat. Zoals zo vaak behoren de best verkochte games van het moment tot de Super mario franchise. Het is ongelooflijk hoe lang die franchise al meegaat. En de nieuwe kids blijven die steeds maar ontdekken. Maar andere games franchises blijven het ook maar steeds uitstekend doen met nieuwe uitgaven in een bestaande reeks: Fifa, Call of Duty, The Sims, de lijst gaat maar door.

Op Muziektips vind je overigens ook lijsten met game toebehoren als je daar naar op zoek zou zijn. Game controllers, spelconsoles, kabels in allerlei vormen en maten. Je kan het allemaal vinden op de site. Vergeet niet de zoekfunctie te gebruiken. En je kan alles meteen kopen op bol.com, de grootste online winkel van Nederland en België. Al is Amazon Nederland oin opkomst tegenwoordig. Maar bol.com is bekend en vertrouwd bij veel mensen en ze kopen er graag. Muziektips.com is dan ook een partner van bol.com en plaatst linken naar de retailer om items direct te kunnen kopen.

Ziezo, dat was een korte voortelling van de site. Hopelijk ben je geprikkeld om de site eens te bezoeken. Zeker doen. Over de Auteur

De webmaster van muziektips.com

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo