Android App: 4 plaatjes 1 fout - Artikel Post - Artikel Marketing

Android App: 4 plaatjes 1 fout

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 579 | Aantal woorden: 355 | Datum: | 0 commentaar

Ontzettend gave nieuwe app voor Android: 4 Plaatjes 1 Fout!

Waarschijnlijk ken je 4 Plaatjes 1 Woord en Candy Crush Saga al, deze twee top apps voor Android zijn samengebracht tot één spel: 4 Plaatjes 1 Fout. Waar je bij 4 Plaatjes 1 Woord het woord  moet raden dat alle plaatjes gemeen hebben, moet je bij 4 Plaatjes 1 Fout raden welk plaatje niet hoort bij de andere 3. Inmiddels zijn er ruim 350 levels die je kunt oplossen, maar: geef je het foute antwoord dan verlies je een leven en verlies je al je levens dan zul je moeten wachten op nieuwe levens.

Als voorbeeld zie je 4 plaatjes: een tram, een bus, een trein en een auto. Wat hebben ze allemaal gemeen? Het zijn allemaal vervoersmiddelen, maar de auto hoort er niet bij omdat dit geen openbaar vervoersmiddel is. Op deze manier moet je dus ruim 360 levels oplossen.

De levels zijn verdeelt in verschillende episodes die je weer moet vrijspelen met diamanten die je krijgt bij elke goed beantwoorde vraag. Wil je geen levens kwijtraken, de antwoorden van de eerste episode zijn alvast op een rijtje gezet op 4plaatjes1fout.nl.

Wanneer is 4 plaatjes 1 fout voor jou geschikt? Ben je op zoek naar een uitdagend spel dat niet te makkelijk is, maar zeker niet te moeilijk dan is 4 plaatjes 1 fout geschikt voor jou. Daarnaast is het spel speelbaar voor alle verschillende leeftijden!

Uit recensies uit de Google Play Store blijkt dat veel mensen het dan ook leuk vinden om 4 plaatjes 1 fout te spelen, natuurlijk vinden sommige mensen het moeilijk en anderen het makkelijk maar hoe verder je in het spel komt hoe moeilijker en het wordt of hoe beter je juist in staat bent om de verschillen tussen de verschillende plaatjes te herkennen.Over de Auteur

Joeri is jong & speelt veel verschillende Android Games en schrijft hierover!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo