Black Friday aanbiedingen bordspellen - Artikelpost

Black Friday aanbiedingen bordspellen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 192 | Aantal woorden: 583 | Datum: | 0 commentaar

In Nederland houden wij van gezelschapsspellen die je aan tafel speelt. En op dit moment zijn de beste bordspellen te koop met en leuke en fixe korting. Er is ook totaal geen gebrek aan keuze wat betreft het aanbod van bordspellen. In dit artikel willen we een beetje antwoord geven op de vraag: waar moet je beginnen? Gelukkig staan op internet diverse top 10 lijstjes en deze hebben wij hier verzameld. Hopelijk kan dit artikel jou helpen bij jouw zoektocht naar het beste of leukste bordspel. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van jouw smaak en situatie. Dus hieronder zowel de strategische als ook de fun spelletjes.

Dankzij de Black Friday is er deze week een uitverkoop van bordspellen met een leuke korting. Bespaar bijvoorbeeld meer dan 35% op Ticket To Ride Europa dankzij de Black Friday Ticket to Ride deal. Maar ook het Gezelschapsspel Codenames is nu te koop met 36% korting. Extreem veel populaire bordspellen hebben een BlackFriday korting. Denk daarbij aan 30 Seconds, Kaartspel Saboteur, het klassieke spel de Toren van Pisa, de originele versie van Rummikub, De Zoektocht naar El Dorado, de originele Stratego, Dixit, Azul, het dobbelspel Qwixx / Regenwormen en Exploding Kittens en nog veel meer. Ga naar alle Black Friday Deals Spellen. Je kunt de spellen nu ook alvast kopen wanneer je het straks als kerstcadeau wilt geven. Want na 26 november 2021 vervallen de kortingen meestal en dat is toch jammer wanneer je dan alsnog de volle prijs moet betalen. 

Wat is nu een leuk bordspel? Dat is natuurlijk voor iedereen anders. Zo heb je strategische bordspellen die vaak wat langer duren. En je hebt dobbelspellen en kaartspellen die je vaak wat sneller en dus vaker kunt spelen. Helemaal bovenaan staat op dit moment het spel Qwizz. Dit is een snel en actief spel. Bijzonder leuk is dat bij iedere worp alle spelers blijven meedoen. Wachten op jouw beurt is er eigenlijk niet bij (zo verschrikkelijk bijvoorbeeld bij Scrabble als iemand dan 15 minuten de tijd neemt). Ook moet je bij Qwizz een beetje tactisch en strategisch zijn. Maar dit is met name in het begin. Na 10 keren spelen weet je wel een beetje wat de beste strategie is en dan gaat geluk meer een rol spelen. Het duurt per potje ongeveer 15 tot 20 minuten. Je speelt dus al snel meerdere potjes van Qwizz. 

Al meerdere jaren is Ticket to Ride één van de best verkochte bordspellen. En dat is niet voor niets want Ticket to ride (Europe) is een geweldig spel en is ook goed met z'n tweeën te spelen. Ook krijgt dit bordspel meerdere goede recencies van vakbladen en specialisten. Mensen die het spelletje hebben gekocht geven aan dat het niet verveelt en dat ze er veel plezier mee hebben!Over de Auteur

Zie ook een lijst met beste bordspellen voor ondernemers.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[367 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[149 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo