BSO De Bilt - Artikel Post - Artikel Marketing

BSO De Bilt

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: gerardkempers
Gezien: 542 | Aantal woorden: 448 | Datum: Tue, 20 Mar 2018 | 0 commentaar

Veel kinderen hebben tegenwoordig een drukke agenda. Na school is het niet alleen tv kijken en naar bed. Nee, kinderen moeten ook naar muziekles, judo, voetbal, hockey, karate, taekwondo en naar fysiotherapie. Veel ouders worstelen ermee hoe ze dit allemaal voor elkaar moeten krijgen. Zeker wanneer beide ouders werken is er vaak geen gelegenheid om het kind naar de lessen te brengen en te halen.

 

BSO De Bilt biedt een oplossing

Onze naschoolse opvang in De Bilt biedt hiervoor nu de ultieme oplossing. Wanneer de activiteit in De Bilt plaatsvind kunnen wij uw kind na schooltijd naar de activiteit brengen. Wij zorgen er met onze bakfiets voor dat uw kinderen veilig en milieuvriendelijk worden vervoerd. Dat is BSO De Bilt. Zo geniet uw kind van de ultieme vrijheid die hij of zij nodig heeft om zichzelf te ontplooien.

 

 

Voordelen muziekles

Muziekles geeft kinderen de ruimte om zich creatief te ontwikkelen. Door helemaal op te gaan in de muziek leren kinderen om zich volledig op een ding te concentreren. Deze concentratieoefening bevordert ook direct de focus op school. BSO De Bilt is een voorstander van het stimuleren van activiteiten die ook een positief effect hebben op de activiteiten die op school plaatsvinden.

 

Sportactiviteiten

Naast muziekles is het voor kinderen ook belangrijk om te sporten. Dit stimuleert zowel het groepsgevoel als de fitheid van het kind. Kinderopvang De Bilt denkt dat het in deze individualistische tijd van belang is om kinderen te leren om als groep te functioneren. Daarmee voorkomen we op lange termijn eenzaamheid en polarisatie. Door te bewegen zorgen we er ook voor dat het aantal kinderen geen obesitas krijgen. 

 

Tweetalig

Het is op BSO De Bilt op dit moment nog niet mogelijk om kinderen een tweetalige behandeling te geven. Basisscholen beginnen tegenwoordig steeds eerder met het onderwijzen in de Engelse taal. Onze BSO doet dit nog niet, maar is bij voldoende aanvraag wel van plan om hier vervolgstappen in te zetten. Wanneer u hier graag meer informatie over ontvangt horen wij dat graag. Vul hiervoor het formulier op onze website in.Over de Auteur

De auteur is een vrouw van 34 die een passie heeft voor sport en muziek.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[385 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo