Bubbleshooter, het spel met bubbels. - Artikel Post - Artikel Marketing

Bubbleshooter, het spel met bubbels.

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: arslanjaveed78
Gezien: 519 | Aantal woorden: 379 | Datum: Thu, 9 Aug 2012 | 0 commentaar

 

Één van de plezantste en verslavende spelletjes die ik zelf zeer leuk vindt is Bubbleshooter, het is een zeer simpel maar zeer leuk spel om te spelen. Je hebt er ondertussen al allerlei nieuwe versies van, alhoewel ikzelf de originele en oudste versie het leukste vind.

De hoofdbedoeling in Bubbleshooter is eigenlijk door aan de hand van één bubbel alle andere bubbels op het speelveld weg te werken. Deze bubbels verdwijnen vanaf je meer dan drie bubbels op een rij hebt, natuurlijk geldt dit ook als je er bijvoorbeeld vijf op een rij hebt. Wanneer je er meer dan drie wegwerkt krijg je natuurlijk extra punten hiervoor. Je hebt het spel pas uitgespeeld als alle bubbels van het speelveld zijn verdwenen, het kan natuurlijk ook gebeuren dat je deze niet meer kan wegwerken en hiervoor verlies je natuurlijk een paar punten. Hoe vlugger het speelveld opgeklaard is hoe meer punten je ervoor krijgt.

Voor de normale versies van bubbleshooter hoef je totaal niets te betalen om het te kunnen spelen, het enige wat je nodig hebt is een computer die aangesloten is op internet. Het is mogelijk dat er wel uitgebreide versies bestaan van bubbleshooter waar je moet voor betalen, maar dit is dan vooral omdat deze veel meer uitbreidingen heeft en waarop je heel veel speciale dingen kan uitvoeren.

Zoals eerder vermeld zijn er meerdere versies van bubbleshooter, bij de ene draait het speelveld dan rond en maakt dit het moeilijker om je bubbel op de juiste plaats te krijgen. Bij een andere versie heb je bijvoorbeeld speciale bubbels die alle kleuren kunne innemen, zo bestaan er echt duizenden versies.  Op facebook heb je nu ook een paar versies van bubbleshooter die je dan op facebook zelf kan spelen. Hierop kunnen je vrienden dan kijken hoeveel punten je hebt behaalt.Over de Auteur

 

Het spelen van online spelletjes gaf me een grote charme.


 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[379 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo