FB pix Candy Crush Saga maakt mensen verslaafd - Artikelpost

Candy Crush Saga maakt mensen verslaafd

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1404 | Aantal woorden: 543 | Datum: | 0 commentaar

Momenteel is Candy Crush Saga het spel dat het meest wordt gespeeld op de Iphone, Android en Facebook. 

Deze game is gebaseerd op het spel genaamd Bejeweld. Candy Crush Saga is het eerste Bejeweled spel dat met behulp van vrienden een groot succes geworden is. In dit artikel zullen wij je tips, uitleg, hints en allerlei handigheidjes geven voor het spelen van dit spel. Voor soortgelijke spellen zoals Hay-Day.eu en Clash of Clans Blog verwijzen wij jou door naar deze websites.

Uitleg van Candy Crush Saga 

In ieder level zul je een bepaald resultaat moeten behalen. Dit kan van alles zijn zoals het wegspelen van gelei, het behalen van een bepaald aantal punten of het naar beneden halen van stukjes fruit. De moeilijkheid van het spel zit hem in het aantal zetten dat jij krijgt in een level. Het komt ook voor dat je in een bepaalde tijd een opgegeven aantal punten dient te behalen. De levels zullen moeilijker worden naarmate je verder in het spel komt. 

Snoepjes wegspelen. 

Het spel draait om het wegspelen van snoepjes. Tijdens het wegspelen van deze snoepjes dien je de door het spel opgegeven doelstelling te behalen. Wanneer je een rij maakt van minimaal 3 dezelfde snoepjes, worden deze snoepjes weggespeeld. In de afbeelding hiernaast kun je zien dat je het paarse snoepje kunt wisselen met blauwe snoepje. Hierdoor ontstaat er een rij van 3 paarse snoepjes welke vervolgens zullen verdwijnen. Hiermee kun je punten behalen. De snoepjes die boven de gemaakte rij liggen, zullen vervolgens naar benden vallen. 

Het is dus aan te raden om niet willekeurig snoepjes te gaan wisselen want je moet inschatten wat er gebeurt wanneer bepaalde snoepjes verdwijnen. 

Candy Crush en je vrienden

Op dit moment bestaat het spel uit 155 levels. Wanneer jij je aanmeldt via Facebook kun je ook zien bij welk level je vrienden zijn en hoeveel punten ze behaald hebben. Wanneer je verder bent dan level 35, dien je hulp te krijgen van 3 vrienden om door te kunnen gaan naar het volgende level. Je kunt een hulpverzoek naar je facebookvrienden sturen om deze hulp te krijgen. Wanneer je hulpverzoek door je 3 vrienden wordt geaccepteerd, zal je door kunnen stromen naar level 36. Dit herhaalt zich vervolgens om de 15 levels. 

Je hebt de beschikking over maximaal vijf levens. Het kan voorkomen dat jouw levens op zijn. Er zijn dan drie manieren om aan nieuwe levens te komen. Je kunt een aantal minuten wachten, je krijgt van het spel dan vanzelf een gratis leven. Je kan ook je vrienden verzoeken om je een gratis leven toe te sturen. Verder kun je in de Candy Crush Shop nieuwe levens kopen.  Daarnaast zijn is er ook een Candy Crush cheat waardoor een speler bijvoorbeeld oneindige levens heeft.
Over de Auteur

RoaldZ is een vervent blogger die over alledaagse onderwerpen schrijft met veel plezier en goesting.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo