FB pix De slimste mens app spelen - Artikelpost

De slimste mens app spelen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1226 | Aantal woorden: 386 | Datum: | 0 commentaar

Veel mensen spelen vandaag de dag de Slimste Mens App. Met deze App kun je je eigen algemene kennis testen en je speelt tegen vrienden, kennissen of familieleden, maar je kunt ook tegen wildvreemden spelen die deze App ook hebben gedownload. Het is een leuke app, want zo kun je niet alleen je algemene kennis testen, maar ook nieuwe dingen leren.

Het televisieprogramma

 

De Slimste Mens is een populair programma op de Nederlandse televisie. Tijdens de afgelopen weken keken vele honderdduizenden mensen naar het programma. Eind januari werd journalist Tom Roes winnaar van de tv-quiz. Hij versloeg in de finale cabaretier Remco Veldhuis. In de ronde daarvoor werd tv-presentator Chris Zegers verslagen.

Het televisieprogramma heeft qua spelopzet dezelfde 'werking' als de App van de NCRV. Het spel begint met de ronde 3-6-9. Bij de televisieversie gaat deze ronde door tot vraag 12. Het grote verschil met de App is dat je bij de televisieversie tv-fragmenten hebt. Deze heb je niet bij de app. Ook de lijstjes ronde heb je niet bij de app, maar wel de puzzel.

De App zelf is door vele duizenden mensen inmiddels gedownload en is nog altijd razend populair. Ook komen er telkens nieuwe vragen bij, zodat je op een gegeven moment niet telkens dezelfde vragen krijgt als speler vna de app. Als je zelf suggesties hebt voor nieuwe vragen kun je vragen insturen.

Antwoorden online vinden
Als je op zoek bent naar antwoorden van een bepaalde vraag kun je zoeken op Slimstemensantwoorden. Je kunt dan diverse websites vinden waar je de antwoorden van een bepaalde vraag kunt vragen. Zo kun je een hogere score behalen en gemakkelijker winnen. Uiteraard is het ergens wel vals spelen, maar je kunt natuurlijk wel gemakkelijker winnen. Er staat overigens ook niet in de regelementen dat je de antwoorden niet mag opzoeken.

Over de Auteur

Zelf speel ik regelmatig apps op mijn telefoon. De app die ik op dit moment speel is de slimste mens ter wereld, een applicatie wat gebasseerd is op het gelijknamige televisie programma.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo