FB pix "Digitale Puzzle7-daagse" met Prijsvraag: verbeter je geheugen en cognitieve vaardigheden!" - Artikelpost

"Digitale Puzzle7-daagse" met Prijsvraag: verbeter je geheugen en cognitieve vaardigheden!"

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 354 | Aantal woorden: 830 | Datum: | 0 commentaar

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende manier om je geheugen en cognitieve vaardigheden te verbeteren? Dan is de "Digitale Puzzle 7-daagse" met Prijsvraag precies wat je nodig hebt! Dit evenement biedt de perfecte combinatie van plezier en mentale stimulatie en is speciaal ontworpen voor mensen die hun mentale scherpte willen vergroten. 

Lees verder en ontdek hoe deze unieke digitale puzzle-ervaring je kan helpen je hersenen op een leuke en boeiende manier te trainen.
Digitaal puzzlen?

Puzzlen op de computer, laptop, mobiel of tablet!

Voor de PC/Laptop (beeld-)legpuzzles gebruiken wij steeds maximaal 300 stukjes.

Voor Mobiel/Tablet (beeld)legpuzzles gebruiken wij steeds maximaal 70 stukjes.

Zo blijven de stukjes zichtbaar en de puzzle op te lossen

Binnen de puzzle kun je altijd het aantal stukjes nog zelf aanpassen.

Voordeel van het "digitaal puzzlen":

 - nooit meer stukjes kwijt (omdat de kat over de puzzle loopt)

 - nooit meer 'snel opruimen' omdat we gaan eten.

 - altijd een beschikbare tafel.

 - altijd binnen handbereik, ook in de trein of bus!

 

Wat is de "Digitale Puzzle 7-daagse" met Prijsvraag? 

Dit is een evenement dat puzzleliefhebbers en nieuwsgierige geesten uitnodigt om deel te nemen aan een reeks uitdagende puzzles gedurende zeven dagen. Elke dag ontvang je nieuwe puzzles die je geheugen, logisch redeneren en probleemoplossende vaardigheden zal testen. Dit zijn geen gewone puzzels - ze zijn speciaal ontworpen om je hersenen uit te dagen en nieuwe neurale verbindingen te creëren.

 

Hoe werkt de Prijsvraag? 

De prijsvraag bestaat uit een zin van 24 letters.  Aan het begin van iedere Puzzle-dag van de "Digitale Puzzle 7-daagse" ontvang je puzzles. Er zijn puzzles waarin een letter verborgen is. Dit is een uitspraak van een bekende Nederlander. We zoeken steeds de eerste letter van de voornaam van de bekende Nederlander.Verzamel in de loop van de 7 puzzledagen alle 24 letters. Vorm met deze 24 letters de uitspraak van een bekende Nederlander. Je krijgt de tijd om de puzzles op te lossen en je antwoord in te sturen. Aan het einde van de week stuur je het correcte antwoord in. (de uitspraak en volledige naam van deze bekende Nederlander). IEDEREEN die de prijsvraag juist oplost ontvangt een mooie en practische prijs. De prijs is een geweldige beloning voor je inspanningen en vaardigheden!


Welke voordelen biedt de "Digitale Puzzle 7-daagse"?

Er zijn talloze voordelen voor degenen die hun geheugen en cognitieve vaardigheden willen verbeteren. Door regelmatig uitdagende puzzles op te lossen, stimuleer je de groei van neurale netwerken in je hersenen. Dit kan leiden tot significante verbeteringen in je geheugen, concentratie, logisch redeneren en probleemoplossende vaardigheden.

Bovendien is puzzlen een geweldige manier om stress te verminderen en je algehele stemming te verbeteren. Het vergt focus en aandacht, waardoor je tijdelijk kunt ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen en je volledig kunt concentreren op het oplossen van de puzzles. Het is een vorm van mentale ontspanning die niet alleen leuk is, maar ook gunstig voor je algehele welzijn.


Hoe deel te nemen aan de "Digitale Puzzle 7-daagse" met Prijsvraag? 

Om deel te nemen hoef je alleen maar aan te melden. Zodra het evenement begint, ontvang je dagelijks de puzzles via e-mail. Zorg ervoor dat je de instructies zorgvuldig opvolgt en je antwoord tijdig indient om kans te maken op de prijs.

Door deel te nemen aan dit evenement word je uitgedaagd om je brein op een leuke en boeiende manier te trainen. De voordelen zijn talrijk, van het stimuleren van neurale groei tot het verminderen van stress en het verbeteren van je algehele welzijn. 

Wacht niet langer en meld je vandaag nog aan voor de "Digitale Puzzle 7-daagse" met Prijsvraag 

- de aanmeld-bonus wacht op je!

Mis deze kans niet om te genieten van een week vol puzzleplezier,

een leuke prijsvraag en een GRATIS bonus e-boek! 

Over de Auteur

Timelessgift.nl is ontstaan uit de interesse voor de 'beeld-puzzle'. Online is natuurlijk heel veel beschikbaar maar timelessgift geeft ook nog eens informatie bij iedere puzzle. De puzzles zijn te maken op PC/Laptop (300 stukjes) en/of Telefoon/Tablet (70 stukjes). Downloaden in een pdf-bestand waarbij alle puzzles beschikbaar blijven met een internetverbinding. Altijd en overal je "eigen" puzzles binnen handbereik.

Daarnaast is er een 2e onderdeel ontstaan 'puzzleplus2022' voor de puzzles met "pen & papier". Download de pdf en print uit wat je nodig hebt. Altijd inclusief puzzle-oplossingen!

Timelessgift.nl maakt mooie, informatieve thema puzzleboeken. Wij hebben een uitstekende prijs - kwaliteit balans. Onze prijzen zijn zeker "hobby"vriendelijk!

Kijk hier voor een algemene indruk

Graag tot ziens op onze website

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo