Een echt verhaal, in een echte wereld. - Artikel Post - Artikel Marketing

Een echt verhaal, in een echte wereld.

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: gerardkempers
Gezien: 116 | Aantal woorden: 383 | Datum: Wed, 13 Dec 2017 | 0 commentaar

Waar vind je het tegenwoordig niet, escape rooms. De 1 is met puzzels, de ander met acteurs. Allemaal zijn ze verschillend. Maar u zoekt nu een echte uitdaging. U wilt in een levensechte wereld kunnen ontsnappen. Als u dat zoekt, dan moet u naar escape room Maarssen. Een ontsnapping in een echte wereld. Dat is waar escape room Maarssen voor staat.

De beleving

Escape rooms zijn er voor ontspanning, maar wel uitdaging. Je krijgt een bepaalde tijd om uit een bepaalde ruimte te ontsnappen op welke manier dan ook. Of het nu gaat om een strategisch spel, of dat het gaat om een fysiek spel. Het is een trend van de laatste jaren aan het worden, voor families, vriendengroepen, het maakt niet uit welke groep. Iedereen kan er aan meedoen.

Escape room Maarssen

Bij escape room Maarssen, wat gevestigd is in het gebouw van Bison bowling, gaat het om een vermissing. Je komt op een plek waar een persoon voor t laatst gezien is, je weet niet wat er is gebeurd, waar de persoon gebleven is, en hoe het met de persoon is. In deze kamer moet je daar dus achter gaan komen, je gaat op zoek naar de antwoorden op deze vragen.

Bison Bowling

De escape room Maarssen is gevestigd in het gebouw van Bison bowling, en daar kan je meer dan dat. De naam zegt het al, je kan er bowlen, maar ook kinderfeestjes houden. Bison bowling is een bedrijf dat ook aan verschillende arrangementen doet. U kunt dus verschillende uitjes combineren. Maar u kunt er ook een hapje en een drankje nuttigen voor of na de activiteit.

Contact

 U wilt een uitdagende en levensechte escape room ervaren? Of wil u meer informatie over Bison bowling, dan kunt u op de website terecht voor meer informatie. Ook kunt er reserveren. Over de Auteur

Bison bowling is een bedrijf dat verschillende uitstapjes organiseert. Je kunt er bowlen, je kunt kinderfeestjes houden en escape rooms volgen

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[313 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[108 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo