Gelukt – De moeilijkste puzzel is gekraakt - Artikel Post - Artikel Marketing

Gelukt – De moeilijkste puzzel is gekraakt

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 168 | Aantal woorden: 578 | Datum: | 0 commentaar

 

 

Nooit eerder is het iemand gelukt om de jaarlijkse kerstpuzzel van de AIVD op te lossen. Dit jaar is het voor het eerst iemand gelukt deze moelijke puzzel op te lossen. Niet een keer overigens, want de puzzel werd door negen mensen opgelost.

 

In voorgaande jaren kwam men een aardig eind. De maximale score van deze puzzel bleef toen meestal steken op 96 punten. Dit terwijl de puzzel jaarlijks vaak genoeg gedownload wordt. Inmiddels staan de antwoorden online, dus meespelen heeft geen zin meer.

 

Opvallend genoeg bevat de puzzel opnieuw een verbinding met Jan Smit. Alle letters samen bevatten dan ook de zin: “Welke vragen bevatten Jan Smit?” Ook vorig jaar was Smit nadrukkelijk aanwezig in de puzzels. Wellicht dat de samenstellers hiermee hun muzikale voorkeur willen uitspreken?

 

Hoewel de puzzel 100.000 keer werd gedownload, waren het 1.250 mensen die de moeite namen om hun oplossing in te sturen. Men hoeft overigens niet te verwachten dat men in dienst kan treden van de AIVD. De dienst werft op deze manier geen nieuw personeel.

 

Voor wie nu dergelijke puzzels veel te moeilijk vindt om op te lossen. Er zijn alternatieven. Niet alleen online, ook offline zijn er genoeg mogelijkheden om je bezig te houden. Neem nu de puzzels van Puzzel-Store.nl. Via deze online webshop kun je de klassieke legpuzzels aanschaffen. Voor wie nu graag een extra uitdaging wil, die kan een beroep doen op de 3D-puzzels.

 

3D-puzzels zijn anders dan de standaard puzzels die we kennen. Ze zijn leuker, ze bieden meer uitdaging en het vergt soms meer moeite om deze in elkaar te zetten. De ontwerpen zijn vaak in de vorm van bekende gebouwen, van over de hele wereld. Het gebruikte materiaal is vaak van kunststof, waardoor de puzzelstukken langer mee gaan, zelfs nadat het ontwerp uit elkaar gehaald wordt.
Natuurlijk, in geen velden of wegen te vergelijken met de puzzels gemaakt door onze inlichtingen- en veiligheidsdienst. Maar wel een leuke uitdaging!

 

De puzzels van Puzzel-Store.nl zijn overigens niet alleen geschikt voor volwassenen. Ook voor de kleinsten onder ons is er genoeg aan uitdaging te vinden op de website. En wie weet speelt een van de toekomstige oplossers van de AIVD-puzzels nu nog wel met kinderpuzzels. Wie zal het zeggen? Puzzelen is immers voor alle leeftijden.

 

Het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op de website van Puzzel-Store, welke (logischerwijs) te vinden is via www.puzzel-store.nl.

Over de Auteur

Over de gekraaktde AIVD-puzzel en meer. Ik puzzel trouwens ook graag! Hoe zit dat met jou?

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[391 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[120 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[118 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[113 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo