FB pix Hamburgers - Artikelpost

Hamburgers

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2550 | Aantal woorden: 511 | Datum: | 0 commentaar

Er is geen gerecht op aarde waar zoveel verschillende varianten van zijn; de hamburger. Er is waarschijnlijk niet eens een gerecht te vinden dat grotere wereldfaam kent. Grote ketens, zoals die met de beroemde gele M en die met het woord koning in de naam, hebben er voor gezorgd dat er in alle uithoeken van de wereld een hamburger beschikbaar is om de snelle trek te stillen. Een klein onderzoek op internet leert dat deze restaurants niet alleen in alle grote steden op aarde te vinden zijn, deze twee hamburger-grootmachten samen zijn goed voor maar liefst 46.000 restaurants wereldwijd. Nederland alleen al telt bijna 300 restaurants behorende tot 1 van deze twee ketens. Dat staat gelijk aan 1 vestiging per ongeveer 125 vierkante kilometer. Om nog maar te zwijgen over alle andere restaurant en cafetaria's die een hamburger op het menu hebben staan. Een fastfood hamburger is dus in Nederland, op zijn zachtst gezegd, voor bijna iedereen beschikbaar. 

De echte liefhebber zal echter met je in discussie gaan als je zegt dat deze restaurants je een echte hamburger verkopen. Een kenner weet dat de hamburger die in overvloed verkocht wordt, in de verste verte niet lijkt op een hamburger die gemaakt wordt volgens origineel recept. Een echte fan maakt zijn hamburger zelf. De ideale burger maak je door vers gehakt, bij voorkeur van enigszins vet vlees, broodkruim, peper, zout, ei en eventueel wat mosterd te mengen. Eenvoudig, maar heerlijk. Door toevoegingen als ui, tabasco of Worcestersaus kun je jouw ideale burger nog een extra smaaksensatie geven. De aankleding van het broodje geeft ook heel veel ruimte om te experimenteren. Kies je voor veilig door middel van sla, tomaat, kaas en ketchup? Of leg jij avocado, augurk of brie op jouw broodje? Welke keuze je ook maakt, een zelfgemaakte hamburger smaakt altijd!

Mocht je willen onderzoeken of jij een fastfood restaurant kunt runnen zonder aan kwaliteit in te boeten, neem dan een kijkje op www.kookspelletjes.nl. Hier kun je naar hartenlust uitproberen smakelijke burgers te bakken, terwijl je je hongerige klanten tevreden houdt.

 Over de Auteur

Ik ben Karin en ik beheer de website http://www.kookspelletjes.nl en 1 van de leukste dingen om te doen vind ik artikelen schrijven over dit soort onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo