Hand spinner kopen nederland - Artikelpost

Hand spinner kopen nederland

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 719 | Aantal woorden: 761 | Datum: | 0 commentaar

We hoeven niet meer uit te leggen wat fidget spinners zijn. Bijna iedere jonge Nederlander (en soms ook de oudere) heeft er eentje, wil er eentje hebben of heeft zelfs al een hele verzameling. Je kon deze hand spinners al een tijdje kopen vanuit China via diverse buitenlandse websites. Maar nu kun je de handspinner ook gewoon bij Nederlandse webshops kopen en hoef je dus geen 2 weken te wachten op levering. Een normale of coole hand spinner binnen 24 in huis, dat is wat we willen.

Sneu verhaal

uitvinder spinner

Achter de spinner zit ook nog een droevig verhaal. De uitvinding van dit speelgoed is namelijk al lang geleden gedaan. Een Amerikaanse vrouw met de naam  had het speeltje 20 jaar geleden al bedacht voor haar dochter (het zou helpen bij kinderen met o.a. ADD en ADHD). En heel slim, ze had er ook een patent op zodat niet zomaar anderen met deze uitvinding aan de slag konden gaan. Ze moest dit patent verlengen ($400 renewal fee) en dat kon ze niet betalen en toen liep het patent in 2005 af. Vanaf dat moment mocht iedereen de uitvinding maken en Hettinger verdient er nu dus helemaal niets aan.

Cathy is nu wel een kickstarter crowdfunding project gestart om haar versie van de spinner op de markt te kunnen gaan brengen. 

Andere feitjes over de hand spinner

Er zijn misschien een paar andere dingen die je nog niet wist over de spinner? Zo zijn ze bijvoorbeeld niet geheel ongevaarlijk. Je kunt er natuurlijk ook trucs mee uit halen. Zo was er een Australische jongen en die kreeg de spinner in zijn oog nadat hij het omhoog had gegooit en een Amerikaans meisje brak door haar spin truc een tand. Er zijn al veel scholen in Engeland en in Amerika die de speelgoedjes verbieden in de klas. In Nederland hoor je deze geluiden ook vaker.

Spinner online kopen

Er zijn diverse leuke modellen online te koop en je hebt ze meestal binnen 24 uur in huis. We hebben een paar bijzondere spinner modellen uitgekozen.

3 minuten spinner

spinner blauw 3 minutenaluminium spinner lang blauw

Deze blauwe spinner is gemaakt van koper en bevat een keramische lager. Dit zorgt ervoor dat deze spinner gewoon 3 minuten lang kan blijven draaien. Daarmee win je iedere spinwedstrijd op school. Die van jou blijft veel langer draaien dan die van jouw klasgenoten. 

naar spinner webshop

 

Nagekeken klassieke spinner

klassieke spinner

Dit is de spinner waar de meeste kinderen nu mee spelen. Ze zijn zeer betaalbaar (rond 5 euro). Meestal zijn deze te koop bij een winkelcentrum bij jou in de buurt. Mocht dit echt niet het geval zijn dan kun je ze online bestellen. Bij deze leverancier zie ik weinig klachten over slecht draaiende of kapotte spinners. En je mag ze altijd terug sturen. 

naar spinner webshop

 

Captain America spinner

spinner blauw 3 minutenaluminium spinner lang blauw

Hoe cool is dat? Een spinner in de vorm van het schild van Captain America. Dit is een zeer originele spinner die je in een hele mooie aluminium case ontvangt thuis. Fan van de Avengers? Dan is dit een leuke rustgevende toy voor jou! 

naar spinner webshop

 Over de Auteur

Artikelpost voor promotie en seo van bedrijven / diensten en producten

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[349 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[116 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo