Het spel pet rescue - Artikel Post - Artikel Marketing

Het spel pet rescue

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Posterwinkel
Gezien: 801 | Aantal woorden: 374 | Datum: Tue, 30 Jul 2013 | 0 commentaar

In het spel is het de bedoeling dat je verschillende boerderijdieren red en zoveel mogelijk punten haalt. Hiervoor kun je verschillende hulpmiddelen ter beschikking krijgen. Deze hulpmiddelen verdien je tijdens het spelen van het Pet Rescue Saga. Je kunt deze hulpmiddelen ook kopen tegen een redelijk tarief. Een andere goede manier is om je facebook-vrienden om hulp te vragen.

 

Bij elke ronde van het spel krijg je een doel dat bereikt dient te worden. Deze doelen bestaan uit het redden van een aantal dieren, het verdienen van een bepaald aantal punten en/of een bepaald percentage blokken verwijderen. Indien deze doelen bereikt zijn, ga je door naar het volgende level. Pet Rescue Saga bestaat in totaal uit 70 levels.

 

Het is de bedoeling dat je op twee of meer identieke blokken klikt zodat ze verdwijnen. Voor het verwijderen van deze blokken krijg je punten. Hoe meer blokken je in één keer verwijderd, hoe meer punten je krijgt. De blokken boven de verwijderde blokken zakken naar beneden, waardoor je mogelijk weer andere combinaties kunt weg klikken.

 

Het Pet Rescue Saga lijkt op een herhalingsoefening, maar dat is echter niet zo. Elk level wordt lastiger, door de uitdagingen die verwerkt zijn in de levels. Zo krijg je bijvoorbeeld te maken met blokken die niet zomaar verwijderd kunnen worden. Ook krijg je te maken met structuren die ervoor zorgen dat bepaalde blokken vastgezet worden of tegengehouden om naar beneden te vallen. Om door alle levels heen te komen zul je een strategie moeten bedenken.

 

 

Dit spel  is begonnen als een facebook spel, maar tegenwoordig kun je het spel Pet Rescue Saga ook al als app op je iphone, iPad, iPod Touch en Android mobiel installeren. Over de Auteur

Zelf ben ik helemaal verslaafd geweest aan het spel candy crush saga, nu er het nieuwe spel de pet rescue saga is uitgekomen ben ik het meteen gaan spelen. Ik vind het spel erg leuk en daarom heb ik er een artikel over geschreven.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo