FB pix Houten speelgoed heeft meer uitstraling - Artikelpost

Houten speelgoed heeft meer uitstraling

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1077 | Aantal woorden: 496 | Datum: | 0 commentaar

Steeds meer fabrikanten van speelgoed stappen over naar het vervaardigen van houten speelgoed. De duurzaamheid en het karakter van speelgoed van hout maken het zeer aantrekkelijk voor een brede doelgroep. Het houten speelgoed voelt ook beter aan dan speelgoed van plastic. Het hout heeft een aangenamere temperatuur zodat het ook lekkerder in de handen aanvoelt. Door de vervaardiging van hout in speelgoed, heeft het speelgoed ook een veel langere levensduur dan speelgoed van andere materialen. Door het karakter van het hout heeft het speelgoed een grotere aaibaarheidsfactor dan speelgoed van plastic.

Steeds meer kinderen willen speelgoed van hout. Een houten trein of een prachtige duwkar van hout hebben een prachtige uitstraling. Zo zijn er diverse soorten speelgoed in hout, zowel voor meisjes als jongens. Hierdoor vindt het speelgoed bij ouders dan ook gretig aftrek. Daardoor spelen ook steeds meer grote speelgoedfabrikanten in op deze vraag. Er verschijnen de laatste tijd dan ook steeds meer speelgoedstukken in hout. Zo zijn er al hele speelgoedboerderijen van hout, waar de beestjes en andere accessoires er zeer gedetailleerd uitzien.

Het speelgoed van hout is uiteraard ook voorzien van een CE keurmerk. Zodat je altijd weet dat het veilig en goed speelgoed is. Er is bijvoorbeeld ook veel educatief speelgoed van hout. Zo kun je als kind een hoop leren spelenderwijs. Zowel met leuke houten puzzels of door bouwen en timmeren van houten objecten. Je kunt dan ook uren zoet zijn als kind met speelgoed van hout. Omdat het hout stevig materiaal is, gaat het speelgoed ook zeer lang mee. Zodat je als kind er lang van kunt genieten. Je kunt er lekker mee spelen, zonder dat het snel stuk gaat. Wat wil je nog meer als je speelgoed aanschaft?

Het speelgoed van hout is ook goed voor het milieu omdat het duurzaam speelgoed is. Het meeste speelgoed vervaardigd van hout wordt gewonnen uit de rubber bomen in Sri Lanka of andere Aziatische landen. Elke rubber boom die gebruikt wordt bij het maken van het speelgoed wordt vervangen door een nieuwe jonge boom. Het speelgoed bestaat dan ook alleen uit degelijke materialen. Het is niet alleen goed voor het milieu, het staat ook een stuk leuker in je woonkamer of slaapkamer. Het heeft een veel mooiere en degelijke uitstraling dan plastic speelgoed. Het speelgoed van hout is ook zeer leuk om cadeau te doen aan andere kinderen. Je kunt het al vanaf een lage instapprijs aanschaffen.

 

Over de Auteur

Ronald schrijft voor Specht en Bever

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo