Lego Nexo Knights kopen - Artikel Post - Artikel Marketing

Lego Nexo Knights kopen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 367 | Aantal woorden: 393 | Datum: | 0 commentaar

 

In een koninkrijk hier ver vandaan, is de kwaadaardige clown Jestro bezig met het vormen van zijn Lava Monster Leger. Met behulp van het boek der Monsters doet hij er alles aan om zijn kwaadaardige leger het hele koninkrijk over te nemen. 

Gelukkig is ridder Clay Moorington nergens bang voor en hij laat zich niet bang maken door Jestro en zijn Lava Monster Leger. Clay Moorington zoekt zijn Nexo Knights bijeen en gaat met deze groep ridders de strijd aan tegen Jestro. De Nexo Knights zijn geen gewone ridders, het zijn Mecha-ridders. Ze maken gebruik van handige technische wapens om de strijd tegen het kwaad aan te gaan.

Er zijn 5 Nexo Knight: Clay, Macy, Aaron, Lance en Axl. Deze ridders hebben allemaal hun eigen wapens, met hun eigen super krachten. Zo heeft Clay zijn geweldige Claymore zwaard, Macy heeft haar super krachtige strijdknots, Aaron vecht tegen het kwaad met zijn Blazer-boog, Lance heeft zijn grote lans om de vijand mee te lijf te gaan en Axl maakt gebruik van zijn brute strijdbijl die hij met veel kracht kan rondzwaaien. 

Elke Nexo knight heeft zijn eigen unieke schild. Dit schild geeft naast een mooie afbeelding ook de bescherming tegen de vijand. 

Dit geweldige Lego verhaal is een van de nieuwste sets van Lego. Durf jij de strijd aan te gaan met Jestro? Lego Nexo Knights kopen doe je bij ASK-Bricks24.nl. Deze webshop biedt de mooiste Lego sets aan. Lego Nexo Knights kopen bij ASK-Bricks24.nl geeft je de garantie op een prachtige Lego set voor een scherpe prijs. 

Bekijk het hele assortiment van ASK-Bricks24.nl in de webshop. Als je de doos voor 15.30 uur bestelt kun je de volgende dag al vechten tegen Jestro en zijn kwade Lava Monster Leger! Zorg dat je alle verborgen features van deze spectaculaire Lego doos ontdekt!Over de Auteur

ASK-bricks24.nl heeft alles voor de mooiste lego avonturen. Voor de kleinste is er Lego Duplo, voor de oudere Lego fans zijn er alle grote Lego dozen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[391 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[119 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[118 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[111 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo