FB pix LEGO NINJAGO kopen - Artikelpost

LEGO NINJAGO kopen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2571 | Aantal woorden: 395 | Datum: | 0 commentaar

Gemakkelijk online LEGO NINJAGO kopen? Dat kan in de webshop van ASK-Bricks24.nl! Wij hebben in onze online webshop alle sets van LEGO NINJAGO. Ben je een beginnende LEGO NINJAGO fan? Of misschien al een ervaren fan? Er is bij ASK-Bricks24.nl voor ieder wat wils! Start of maak vandaag nog je verzameling af. Als je je LEGO NINJAGO nog voor 15:30 uur besteld dan heb je je bestelling de volgende werkdag al in huis!

LEGO NINJAGO; het verhaal

Samen met de Ninja’s strijdt Meester Sensei Wu tegen de slangenstammen. Constrictai en Fangpyre, de slangenstammen, willen samen met Lord Garmadon uit de onderwereld ontsnappen en onze wereld veroveren. Het enige probleem is dat Lord Garmadon de broer van Sensei Wu is. Meester Sensei Wu en zijn Ninja’s hebben jouw hulp nodig, want ze staan er alleen voor! Ben jij die nieuwe Ninja die Meester Sensai Wu zoekt? En wil je samen met Kai, Jay, Cole en de anderen vechten tegen het onrecht? Ga dan naar de webshop van ASK-Bricks24.nl en ga LEGO NINJAGO kopen!

Over ASK-Bricks24.nl

In onze webshop is er voor elke LEGO liefhebber wat wils! Wij hebben alles van het leukste LEGO en DUPLO speelgoed in één webshop bij elkaar. Je kan bij ons in de webshop terecht voor series zoals LEGO Minecraft en LEGO Nexo Knights tot hele lijnen van LEGO DUPLO. Elke nieuwe gelanceerde serie van LEGO vind je bij ons als eerste in de webshop! Wij hebben naast al deze series ook LEGO Exclusive en Hard to Find sets in ons ruime assortiment. Door middel van ons makkelijke zoeksysteem, kan je in onze webshop gemakkelijk de verschillende series terugvinden. Doordat de series zijn gecategoriseerd op naam, kan je ze met één druk op de serie alle sets van deze lijn opzoeken.

LEGO NINJAGO kopen bij ASK-Bricks24.nl

Bij ASK-Bricks24.nl kan je de nieuwste serie LEGO NINJAGO kopen. Voor meer informatie over deze en alle andere series kan je naar onze webshop gaan!Over de Auteur

Lego Ninjago kopen!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo