leuk kaart spelletjes - Artikel Post - Artikel Marketing

leuk kaart spelletjes

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: arslanjaveed78
Gezien: 491 | Aantal woorden: 356 | Datum: Fri, 15 Jun 2012 | 0 commentaar

Klaverjassen is een zeer leuk kaart spelletjes om samen met nog drie andere vrienden te spelen. Natuurlijk zijn er al veel mensen die uitzonderingen gevonden hebben op het spel, en het zo met 2 spelers, 3 spelers of zelfs met meer dan 4 spelers samen te spelen.

kaart spelletjesMij waarbij het de bedoeling is om samen met de partner die recht tegenover je zit zoveel mogelijk slagen te winnen in een ronde. Wanneer je dan de meest aantal slagen hebt, krijg je logisch wijze ook het meest aantal punten. Het team die na 16 beurten het meeste aantal punten heeft is natuurlijk dan gewonnen.  Er zijn ook bonuspunten te verdienen iedere ronde. Deze kan je bijvoorbeeld verdienen door, alle slagen te winnen als jij troef hebt gekozen, alle slagen te winnen als je eigen team geen troef heeft gekozen, degene die de laatste slag haalt krijgt ook extra punten en zo zijn er nog vele meer opties om extra punten binnen te halen. De punten per kaart verschillen als het een troefkaart is, of een niet-troefkaart.

 Er zijn 16 rondes in 1 spel, omdat iedere speler dan 4 keer gedeeld zou hebben. Zo heeft iedereen evenveel keer kunnen delen, en kunnen beslissen als eerste of ze spelen of niet. Deze optie waarbij je beslist of jouw team begint of niet, is toegelegd aan degene die links naast de deler zit. Diegene die dit kiest is dus zoiezo de volgende deler. Het kan goed zijn om te beginnen als je zelf al ziet dat je enorm goede kaarten hebt, als je iets mindere kaarten hebt, is het misschien verstandiger om even te wachten en te hopen dat je partner alle goede kaarten heeft. Het spel wordt gespeeld met 32 kaarten, dit zijn alle kaarten die hoger zijn dan 7, maar de azen tellen ook wel mee. Over de Auteur

Mijngame.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[379 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo