Leuke bordspellen onder de 15 euro - Artikelpost

Leuke bordspellen onder de 15 euro

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 156 | Aantal woorden: 432 | Datum: | 0 commentaar

Bordspellen hoeven niet duur te zijn. Voor onder de 15 euro zijn er al leuke bordspellen die je met de hele familie kunt gaan spelen. Bordspellen zijn een leuke bezigheid wanneer je de band met de familie wilt versterken. Het is een leuke activiteit waarmee je nieuwe herinneringen kunt maken met de familie. Voor onder de 15 euro zijn er hele leuke spellen die je kunt spelen met de familie. 

Qwixx

Het Qwixx bordspel is erg leuk wanneer je zoekt naar een goed dobbelspel. Dit spel wordt gespeeld met dobbelstenen waarbij er vakjes aangekruist moeten worden. De vakjes bevatten getallen waarmee je punten kunt krijgen. Het is de bedoeling om zo veel mogelijk punten te behalen. Wie aan het einde van het spel de meeste punten heeft, heeft gewonnen. Om punten te krijgen, moeten er zo veel mogelijk kruisjes gezet worden bij dezelfde kleur vakjes. Qwixx heeft meerdere variaties waardoor je na een tijdje spelen een nieuwe versie kan oppakken. Het spel is te spelen met 2 tot en met 5 spelers. Het spel duurt ongeveer 15 minuten waardoor je snel tussendoor een potje kan spelen. Door de simpele regels kan het spel gespeeld worden vanaf 8 jaar.

Clever

Clever is een leuk dobbelspel waar je zo veel mogelijk punten probeert te krijgen. Punten zijn te verdienen door de dobbelstenen te gooien. Dit spel is een mix van dobbelen en keuzes maken. De dobbelstenen met een laag getal worden geserveerd aan de andere spelers die een keuze mogen maken welke zij willen nemen. Het spel komt in meerdere varianten voor zodat het spel een andere ervaring wordt. Het spel kan gespeeld worden met 1 tot en met 4 spelers. De speelduur is 30 minuten waardoor het even tussendoor gespeeld kan worden. Doordat het spel makkelijke regels heeft kan het gespeeld worden vanaf 8 jaar.

Keer op Keer

Keer op Keer is een leuk dobbelspel met wat puzzel elementen. Het is de bedoeling om 2 dobbelstenen met elkaar te combineren zodat je vakjes op het speelveld kan afkruisen. Je verdient punten wanneer je een kolom volledig hebt afgekruist. Het spel kan gespeeld worden met 1 tot en met 6 spelers en duurt ongeveer 20 minuten. Dankzij de eenvoudige spelregels kan het gespeeld worden vanaf 8 jaar. Haal jouw bordspellen op Koning Bordspel.Over de Auteur

Als liefhebber van bordspellen heb ik er al ontzettend veel gespeeld. Op basis van deze ervaringen geef ik graag tips voor het kopen van de leukste bordspellen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

RARA Wat ben ik? – het snelle raadspel voor het hele gezin – nieuwe editie met leuke hoofdbanden
RARA Wat ben ik? – het snelle raadspel voor het hele gezin – nieuwe editie met leuke hoofdbanden

€ 19,99
Toon product

Ticket to Ride Europe - Bordspel
Ticket to Ride Europe - Bordspel

€ 29,59
Toon product

Rummikub The Original Classic - Bordspel - Gezelschapsspel
Rummikub The Original Classic - Bordspel - Gezelschapsspel

€ 27,19
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[383 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[179 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo