Los online de leukste raadsels op - Artikelpost

Los online de leukste raadsels op

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 164 | Aantal woorden: 386 | Datum: | 0 commentaar

Op Raadselheaven kan je de leukste raadsels vinden om te lezen en op te lossen. De moeilijkheidsgraad varieert daarbij sterk. Je hebt ten eerste de onderverdeling tussen raadsels voor kinderen, raadsels voor volwassenen en raadsels voor geleerden voor de echte slimmerikken onder ons. Zo kan iedereen een raadsel oplossen naar eigen niveau. Maar er zijn nog meer onderverdelingen te vinden op de site. Zo heb je de aparte rubrieken makkelijke raadsels en moeilijke raadsels, breinbrekers, logische puzzels, wiskundige raadsels, wie ben ik raadsles en grappige raadsels. Het kan dus echt niet moeilijk zijn om het juiste raadsel voor jou te vinden.

Bij elk raadsels heb je natuurlijk ook het antwoord maar dat is in eerste instantie verborgen. Je maakt het zichtbaar door te klikken op een button. Zo kan je altijd de oplossing zien. Maar kijk niet te snel en probeer het toch maar eerst zelf op te lossen.

Wil je graag meewerken aan de website dan kan dit. Het kan al beginnen met te laten weten wat je vond van een raadsel door het een quotering te geven. Dat helpt andere bezoekers van de site de beste raadsels terug te vinden. Maar je kan ook een raadsel opsturen via het contactformulier. We kijken je raadsel even na en plaatsen het dan op de website.

Raadsels oplossen is goede hersengymnastiek. Het zet je hersenen aan het werk en houdt je geest jong. Ook voor je kinderen of kleinkinderen is het een goede oefening. je kan samen met hen proberen raadsels op te lossen. Pret verzekerd en veel leuker dan tv te kijken.

De website bestaat nu ondertussen al een aantal maanden en telt maar liefst 600 raadsels om te ontdekken. De ambitie is daarbij om de grootste website met raadsels van Vlaanderen en Nederland te worden en daarbij zijn we goed op weg. Elke maand zien we dat ook in de bezoekers statistieken. Meer en meer mensen vinden hun weg naar Raadselheaven en daar zijn we erg blij mee.Over de Auteur

Webmaster Raadselheaven.com

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[360 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo