FB pix Moeilijke Candy Crush Levels ( 97 en 135 ) - Artikelpost

Moeilijke Candy Crush Levels ( 97 en 135 )

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1526 | Aantal woorden: 480 | Datum: | 0 commentaar

Het spelen van Candy Crush is momenteel meer als een hype. Vaak zien we dat mensen in hun ontspanningstijd volle bak aan het Candy Crushen zijn. Het is natuurlijk ook een verslavend spel gericht op veel interactie op Social Media en andere platformen. Persoonlijk speel ik het al meer als 3 maanden en merk ik dat ik toch bij sommige levels wel heel lang bezig ben. Dat kan soms irritaties opwekken dus ben ik gaan zoeken naar oplossingen. Er blijken dus veel oplossingen te zijn voor het sneller uitspelen van levels. Zo heb je bepaalde widget voor firefox die je kunt downloaden. Dan hoef je in ieder geval niet meer te wachten op levens, want daar had ik wel zo een hekel aan.

 

Level 93 candy crush

Dit is een van de moeilijkste levels vind ik persoonlijk, ik denk dat ik hem meer als 100 maal heb geprobeerd voordat hij ook daadwerkelijk is gelukt. Maar gelukkig heb ik hem nu gehaald ik heb wel wat tips verzameld voor je. Focus je niet te vaak op punten maar focus je op verder gaan dat is wel een van de belangrijkste. Let wel goed op dat tijdbommen die je ziet in level 93 op tijd verwijderd. Candy Crush is sosm erg gemeen en geeft je een rot speelbord, dan kun je beter gelijk opnieuw beginnen anders is het onhaalbaar. Nog een goede tip voor candy crush level 93 is grote combos vinden. Dus zorgen dat snoepjes met elkaar mixen.

Bron: Candy Crush Level 97 hulp

Level 130 candy crush

Ook een zeer irritant en moeilijk level is candy crush level 130. Hier heb ik ook veel ontspannings tijd aan gegeven. Gelukkig ben ik er in ieder geval doorheen nu. De chocolade in Candy Crush level 130 groeit erg snel. Iets te snel naar mij mening. Vandaar dat ik veel moeite heb met het behalen van deze level. Vaak denk je dat je erbent en dan komt er weer een chocolade snoepje bij. Dit wekt veel frustratie op. Vaak zijn er direct of indirect wel mogelijkheden om deze website te halen. Zo kun je denken aan snelle tactieken zoals het behalen van wereldbollen. Ook moet je zoveel mogelijk 4setjes maken bij level 135.
Bron: Candy Crush Level 130

 

Over de Auteur

CandyCrush cheats ontdekt, deze wordt gedeeld met andere.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo