FB pix Nederlandse GTA Roleplay - Artikelpost

Nederlandse GTA Roleplay

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 234 | Aantal woorden: 468 | Datum: | 0 commentaar

De populariteit van GTA V is nog altijd mateloos hoog. Het spel wat in 2013 is uitgebracht door Rockstar Gaming is nog altijd één van de meest gespeelde spellen wereldwijd, met ruim 100.000 spelers per dag. Van deze spelers is ongeveer 10% actief via een derde partij genaamd FiveM.

GTA RP Ambulance

Kies je eigen weg in Los Santos
Via FiveM zijn er talloze mogelijkheden om in Los Santos en omliggende gebieden het leven in deze stad na te spelen. Er zijn verschillende zogenoemde RolePlay Steden, hierbij is het mogelijk om je aan te sluiten bij een criminele bende, of de criminaliteit uit te roeien, door je aan te sluiten bij de Politie of de Koninklijke Marrachaussee.

Nederlandse GTA Roleplay Server
Als voorbeeld kijken wij naar Beverdijk RP, dit is een Nederlandse RolePlay Server binnen FiveM. Waar dagelijks gemiddeld zo'n 35 tot 40 personen aanwezig zijn.

Binnen Beverdijk is er zoveel mogelijk aan gedaan om de realiteit na te bootsen in Los Santos. Zo lopen er NPC's rond, waardoor de stad nooit helemaal leeg is. Of zin in een avontuur in Cayo Perico? Je kunt gemakkelijk een boot huren om hier naartoe te varen. 

Mocht het echter zo zijn dat je auto het begeeft onderweg naar een plek waar de politie eigenlijk niets van mag weten? Wees gerust, want de ANWB is aanwezig om je voertuig voor jou te repareren! Zo lang jij niets verteld wat je snode plannen zijn, zal niemand hier vanaf weten. Maar wees gewaarschuwd, rivaliserende bendes zullen je niet altijd met rust laten om hun rijkdom veilig te stellen.

Regels binnen de RolePlay
Om ervoor te zorgen dat de stad er niet uit komt te zien zoals het Wilde Westen, zijn er natuurlijk nog wel regels waar de inwoners zich aan moeten houden. Zo is het niet toegestaan om informatie die buiten het spel is vergaard mee te nemen in de RolePlay, of het ongegrond toedienen van letsel bij andere spelers. Beverdijk RolePlay heeft daarom een intake, waarbij gekeken wordt of personen passen binnen de stad.

Ben je nieuw binnen GTA Roleplay? Dit betekent niet automatisch dat je ongeschikt bent om inwoner te kunnen worden van Beverdijk. De inwoners staan graag voor je klaar om je te leren kennen en wegwijs te maken binnen de stad.

Over de Auteur

OnSquare is een bedrijf uit Enschede opgestart in 2012. Het bedrijf richt zich vooral op het bouwen van website's gebouwd vanuit WordPress. Daarnaast hebben ze jarenlange ervaring met Search Engine Optimalisatie.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[204 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo