Nooit meer verliezen met Fifa - Artikel Post - Artikel Marketing

Nooit meer verliezen met Fifa

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Sjoerd de Groen
Gezien: 449 | Aantal woorden: 808 | Datum: Thu, 19 Jun 2014 | 0 commentaar

Voorkom voortaan verlies

Wil je nooit meer verliezen met Fifa? Het klinkt bijna onmogelijk, tenslotte zijn er zoveel factoren die te maken hebben met het feit of je gaat winnen of niet. Maar als je bepaalde factoren goed vervuld dan ben je bijna altijd verzekerd van een overwinning. Een zeer goed voorbeeld hiervan is het samenstellen van een team. Door spelers te kiezen die bepaalde kwaliteiten hebben is het mogelijk om een divers team te krijgen dat perfect kan spelen. Zo zorg je dat je een gebalanceerd team samenstelt dat voldoet aan alle eisen om de tegenstander te verslaan. Maar om al deze spelers te kunnen kopen moet je wel genoeg coins hebben, daarom is het handig als je via bijvoorbeeld www.fifacoinsshop.nl een pakketje met coins aanschaft. Voor enkele euro's kun je al een groot aantal punten kopen.
Betere spelers is hogere winkans

Als je wilt zorgen dat je winkans aanzienlijk stijgt dan kun je met een beter team al een eind komen. Het spel verbetert namelijk zeer zwaar wanneer je een goed team hebt, want dan kun je op de juiste manier aan de slag met het verslaan van je tegenstander. Iedere aanval wordt goed uitgevoerd en wanneer er gevaarlijke situaties ontstaan wordt gezorgd dat de bal zo snel mogelijk zal verdwijnen. Al met al zul je dus een veel hogere kans hebben om de overwinning te pakken, de tegenstander zal minder vaak scoren en dankzij jouw sterke aanvallen zul jij dit juist wel doen. Altijd een score aan het eind van de wedstrijd die aansluit bij jouw eigen wensen, altijd positief en in jouw voordeel. Je laat alle tegenstanders duidelijk achter je.


Voor een paar euro beginnen

Als je de Fifa coins wilt aanschaffen dan kun je met een paar euro al een heel eind komen. Het kost namelijk nog geen tien euro om een groot aantal punten aan te schaffen, zowel voor de PS3 en de Xbox zijn allerlei opties, ook voor meer dan 10 euro kunnen coins besteld worden. Je schaft hierbij een pakket aan waar een x-aantal coins in zitten. Hoe hoger de investeringsprijs, hoe groter het aantal punten dat je krijgt zal zijn. Als je dus van plan bent een groot aantal punten aan te schaffen dan is het aan te raden om in één keer een groot aantal te kopen, zo geniet je van een mooie korting.


Laat iedereen achter je

Betere spelers zorgen ervoor dat iedere tegenstander gemakkelijk gepasseerd wordt. Iedere wedstrijd wordt gemakkelijk en er is geen tegenstander meer die het serieus tegen je op kan nemen. Met een beter team kom je een heel eind, je kunt echt iedereen achter je laten wanneer je goed leert spelen met het team.

Over de Auteur

Sjoerd Groen

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo