FB pix Online Spellen voor Ouderen - Artikelpost

Online Spellen voor Ouderen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1620 | Aantal woorden: 409 | Datum: | 0 commentaar

Online spellen spelen voor ouderen wordt steeds populairder. Dit is niet zo vreemd, Nederland wordt ouder en ouder. De babyboomers hebben in de afgelopen jaren allemaal de 50 jaar bereikt wat betekend dat een groot aandeel van de Nederlandse bevolking bijna met pensioen gaat. Deze generatie kan voor het merendeel goed overweg met computers en speelt graag een spelletje online. Daarom dat we de website online spellen voor ouderen hebben ontworpen waarop de oudere generatie naar hartelust spelletjes online kan spelen. Online spellen voor ouderen zijn net ietsje anders dan de normale spelletjes sites op internet. Hieronder de belangrijkste voordelen van ons nieuwe concept:

  • De lettertypes kunnen kleiner en groter gemaakt worden
  • Er is een uitgebreide instructievideo aanwezig waarop alles in detail en langzaam wordt uigelegd
  • Met de schuifbalk boven ieder spel kunnen ouderen de online spellen groter en kleiner weergeven in het scherm
  • De spelbeschrijving boven ieder spel legt uit hoe het spelletje bestuurd moet worden

Met inmiddels meer dan 2000 bezoekers per dag kunnen we wel stellen dat we één vand e grotere online spellen website zijn voor ouderen. We hebben een uitgebreid arsenaal aan spelletjes waaronder kaart en puzzelspelletjes, we hebben natuurlijk ook de behendigheids en puzzelspelletjes niet overgeslagen. Als ouderen het tegen andere spelers willen opnemen dan kan dit via de Zylom sectie op de website. Een leuke wetenswaardigheid kunnen we melden over de gokkasten spellen. De gokkasten die op 50 plus spellen zijn opgenomen kunnen namelijk ook voor geld gespeeld worden. Grappig genoeg is dit nog nooit gebeurd. Onder de ouderen die graag online spellen spelen, waarbij de gokkasten sectie tegenwoordig favoriet is, is er nog nooit en te nimmer een echte inzet geplaatst. 

Alle online spellen voor ouderen zijn per catogorie gesorteerd op alfabet, 50plusspellen.nl biedt bovendien ook een zoekfunctie en een helppagina waarop alle veel gestelde vragen beantwoord worden. Via de Stel een Vraag pagina kan je ook persoonlijk een vraag stellen die we zo snel mogelijk voor u zullen beantwoorden.Over de Auteur

Mede beheerder van 50plusspellen.nl, ik hoop met het schrijven van dit artikel onze website meer onder de aandacht te kunnen brengen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo