FB pix Patience - Artikelpost

Patience

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 4344 | Aantal woorden: 379 | Datum: | 0 commentaar

Franklin Roosevelt staat bekend als de 32e president van de Verenigde Staten. Hij was daarnaast de laatste president die maar liefst 4 keer verkozen werd. Roosevelt was zijn tijd ver vooruit, hij maakte graag en veelvuldig gebruik van de media om zijn standpunten toe te lichten en de publieke opinie voor zich te winnen. 

Wat wellicht minder bekend is over Roosevelt is het feit dat hij groot fan was van het spel Spider. Spider is een variant van Patience waarbij alleen kaarten van dezelfde soort gebruikt worden. Het is goed voor te stellen dat, wanneer je 16 jaar op rij president bent van een land zo groot als de Verenigde Staten, je af en toe een verzetje nodig hebt. En daar is Patience bij uitstek geschikt voor. Het is ontspannend en je hoeft even helemaal nergens anders aan te denken. Ziet u hem al zitten in de Oval Office met zijn pakje kaarten? Wat zou Barack Obama doen om te ontspannen? Candy Crush? Misschien zullen we het ooit weten, wanneer zijn biografie uitkomt.

Eén ding is zeker, een spelletje spelen om te ontspannen is beter dan jezelf in een schandaal storten. Iedereen weet dat de Amerikaanse presidenten vaak een uitzonderlijk talent hebben voor dat laatste.

 

Ook zin gekregen in een potje Patience? Neem dan vooral een kijkje op www.patiencespel.nl. Op deze website vind je vele varianten van dit eenvoudige, doch uitdagende spel. Je kunt, zoals het hoort, uiteraard solo spelen. Of je kunt het opnemen tegen een, voor jou onbekende, speler, ergens in de wereld. Wie weet heb je wel een president tegenover je, zonder dat je het zelf weet. Je bent in ieder geval in goed gezelschap. De online Patience community heeft een heel trouwe fan-base van echte Patience liefhebbers. We wensen je alvast veel plezier en succes bij de duels die je aangaat.

 Over de Auteur

Ik ben Karin en schrijf graag artikelen over spelletjes

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo