Pro evolution Soccer tegen FIFA: Nieuwe ronde nieuwe kansen - Artikelpost

Pro evolution Soccer tegen FIFA: Nieuwe ronde nieuwe kansen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 267 | Aantal woorden: 531 | Datum: | 0 commentaar

Al jaren voert Konami, de uitgever van Pro Evolution Soccer, en Electronic Arts, de uitgever van de FIFA serie, een verbeten strijd wie de beste voetbal game op de markt brengt. Was in de begin jaren van deze voetbal game series PES de grote kampioen, de laatste jaren wint FIFA met een straatlengte van PES.

Echter de geruchten zijn nu dat PES 2017, die 13 september beschikbaar is voor alle platformen wel eens zou kunnen winnen. Op de E3, de grootste gamebeurs ter wereld, hebben wij PES kunnen bekijken, en de geruchten zouden wel eens juist kunnen zijn.

FIFA 17 komt op de markt op 27 september 2016. Een risico, want de releasedatum ligt bijna twee weken na de introductie van PES 17. Electronic Arts heeft aangekondigd dat FIFA 17 gebruik maakt van een totaal nieuwe Engine, dus dat beloofd wat. Nieuw is ook het onderdeel ‘De journey’, waar de gamer in de huid kruipt van Alex Hunter, de kleinzoon van de Engelse voetbal legende Hunter Sr., die in de jaren 70 furore maakt in de Premier League, en uit kwam voor verschillende Engelse topclubs, zoals Liverpool, Chelsea, en zijn carrière afsloot bij Manchester United. Hunter sr. Was goed voor drie kampioenschappen en won de Europa Cup 1 in 1976. Tenminste in het spel, want de werkelijke winnaar van de Europa Cup 1 in 1976 is natuurlijk Bayern München, Na Real Madrid de club met de meeste Europa Cup 1 overwinningen.

Konami  heeft onlangs aangekondigd een  3 jarig contract te hebben afgesloten met FC Barcelona. En deze samenwerking gaat ver. Zo is er de keuze uit alle oude tenues van FC Barcelona, gaan de sterren van Barcelona prijken op de verpakking en zal Nou Camp een belangrijk onderdeel van de atmosfeer van de game.

Wie er uiteindelijk gaat winnen weten wij in oktober, natuurlijk bestaat ook de kans dat gamers er voor kiezen om beide games aan te schaffen, want wat goed is, is goed, en beide games zijn zo uniek dat het spelen van deze voetbal games zeker niet gaat vervelen. Kortom, de game wereld maakt zich op voor een strijd, deze keer niet op het voetbalveld, maar ook in de winkel, welke game wordt als eerste gekocht. Natuurlijk kan je ook de CDkeys kopen of de Gamekeys kopen op het internet. Dit kan bij een groot aantal online shops, grote voordeel is dat je als eerste kunt spelen, je download de game tot 99%, en bij release date om 12 uur ’s nachts ontvang je het laatste stukje code. Om 12:04 start je dan met gamen, de kans is groot dat die nacht je weinig slaag krijgt, succes!Over de Auteur

iemand die zich in games verpiepd en hier veel van weet

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo