Puzzelen, precisie en snelheid - Artikelpost

Puzzelen, precisie en snelheid

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 684 | Aantal woorden: 416 | Datum: | 0 commentaar

Het lijkt zo simpel; het afschieten of laten knappen van bolletjes door middel van bijvoorbeeld een virtuele pijl en boog. Niets is echter minder waar. Een goed Bubble Shooter spel combineert puzzelen met het vermogen tot spelen met precisie, snelheid en strategie. Niets simpels aan dus.

In ieder Bubble Shooter spel dat er beschikbaar is, zijn de basisprincipes als volgt; voor elk level is er een bepaalde tijd en een bepaalde hoeveelheid pogingen beschikbaar. En het spel wordt stapje voor stapje bij ieder level iets moeilijker. Aangezien je de af te schieten bal altijd moet proberen te matchen met een groepje uit te schakelen balletjes, is het belangrijk een goede strategie te bepalen. De tijdsdruk tijdens ieder level maakt dat snelheid geboden is, echter elke zet moet wel met precisie uitgevoerd worden. Een Bubble Shooter spelletje is dus een grotere uitdaging dan het op het eerste gezicht lijkt. Als je eenmaal de slag en de smaak te pakken hebt, kan het wel eens heel verslavend werken. Het is een enorme uitdaging om jezelf bij ieder level weer iets te verbeteren en als een level niet in een, twee, of drie keer lukt is opgeven eigenlijk geen optie. Je zult het keer op keer opnieuw willen proberen.

De grootste kracht van dit populaire spel is toch wel dat het spel eigenlijk voor iedereen leuk en te doen is, ongeacht je leeftijd. Iedereen die een tablet of mobiele telefoon bezit in ons land, zal vroeg of laat een keer een Bubble Shooter spel tegenkomen en hoogstwaarschijnlijk spelen. Ben je al fan? Dan is er goed nieuws; er bestaat een website waarop op heel veel Bubble Shooter spellen zijn samengebracht. Op deze website hoef je niets te downloaden, je hebt geen inlogaccounts nodig en ze zijn allemaal gratis! www.bubbleshooters.nl staat garant voor urenlang onbezorgd en veilig speelplezier. Over de Auteur

Hi, ik ben Karin en maak spelletjes websites voor kinderen en tieners.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[354 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[122 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo