FB pix Puzzle avonturenreis - Artikelpost

Puzzle avonturenreis

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 368 | Aantal woorden: 547 | Datum: | 0 commentaar

Hoe speel je sudoku? Sudoku, haat het of hou ervan. Als je het spel eenmaal onder de knie hebt, is het erg verslavend en als je (nog) niet helemaal begrijpt hoe het werkt, zal je sudoku waarschijnlijk helemaal niet leuk vinden. De onderstaande game-walkthrough legt het allemaal uit. 

Sudoku bestaat uit een veld van 9 vierkanten, die elk zijn verdeeld in 9 vierkanten. Ruwweg bevat Sudoku 81 kleine vierkantjes.Het hele veld kan op drie manieren worden verdeeld. 9 vierkanten 3x3 vierkanten, 9 rijen 9 vierkanten van links naar rechts en 9 kolommen 9 vierkanten van boven naar beneden. Vierkanten, rijen en kolommen zijn de belangrijkste onderdelen van sudoku. Alles wat je doet om een ​​sudoku op te lossen, heeft te maken met een vierkant, rij of kolom. 

En nu het allerbelangrijkste: de cijfers 1-9 moeten eenmaal in elke regel worden ingevuld. En dit geldt ook voor elke kolom en elk vierkant (3x3 vierkant). Elke puzzel heeft altijd maar één oplossing. Dus als alle velden zijn ingevuld en de nummers 1-9 eenmaal voorkomen in elke rij, kolom en veld, is het correct ingevuld.

Bij de papieren versie van Sudoku is het handig om eerst alles met potlood in te vullen. Zeker in het begin maak je nogal wat fouten.  Nog handiger is het om je sudoku af te drukken. Dat kan met onze sudoku-puzzelboekjes in pdf-formaat.

Op deze site vind je steeds meer puzzelboeken die je kunt printen, zodat je eindeloos kunt oefenen zonder de puzzel meteen te verpesten.Als je hier een fout maakt, neem dan gewoon nog een afdruk en voer het juiste antwoord in.

Tip: begin met 1 vakje of 1 rij waar de meeste getallen al ingevuld zijn en de rest komt "automatisch".

Ga gewoon eens rondkijken en beslis of je wilt (leren) puzzelen. Het puzzelen kent voordelen die je hier kunt ontdekken!Over de Auteur

Timelessgift.nl is ontstaan uit de interesse voor de 'beeld-puzzle'. Online is natuurlijk heel veel beschikbaar maar timelessgift geeft ook nog eens informatie bij iedere puzzle. De puzzles zijn te maken op PC/Laptop (300 stukjes) en/of Telefoon/Tablet (70 stukjes). Downloaden in een pdf-bestand waarbij alle puzzles beschikbaar blijven met een internetverbinding. Altijd en overal je "eigen" puzzles binnen handbereik.

Daarnaast is er een 2e onderdeel ontstaan 'puzzleplus2022' voor de puzzles met "pen & papier". Download de pdf en print uit wat je nodig hebt. Altijd inclusief puzzle-oplossingen!

Timelessgift.nl maakt mooie, informatieve thema puzzleboeken. Wij hebben een uitstekende prijs - kwaliteit balans. Onze prijzen zijn zeker "hobby"vriendelijk!

Graag tot ziens op onze website

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo