Shadow Wolf Mysteries: een unieke serie van prachtige spellen! - Artikelpost

Shadow Wolf Mysteries: een unieke serie van prachtige spellen!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 399 | Aantal woorden: 509 | Datum: | 0 commentaar

De serie Shadow Wolf Mysteries bestaat uit vijf delen. Helaas zijn in het Nederlands maar twee delen uitgegeven, Shadow Wolf Mysteries Wolf in Schaapskleren en Shadow Wolf Mysteries De vervloekte Bruiloft.

Een schaduw Wolf is een Engels begrip en betekend het jagen van de wolf, wat voornamelijk in de nacht plaats vindt. Het begrip Shadow Wolf is een thema wat veel gebruikt wordt in films, als benaming voor speciale eenheden en dus ook in Casual Games. De naam dit direct denken aan een mysterieuze gevaarlijke situatie.

Shadow Wolf Mysteries Wolf in Schaapskleren vertelt het verhaal van de familie De La Fer. De vader van de famillie is graaf, en draagt een vreselijk geheim met zich mee, door zijn aderen stroomt het bloed van de weerwolf, en ook zijn dochter Veronica is besmet met het bloed van de weerwolf. Bij de volgende volle maan, zal hij en zijn dochter, veranderen in een weerwolf, met alle gevolgen van dien. Als speler moet je de graaf helpen in zijn zoektocht naar een geneesmiddel. Doe dit op tijd, want anders is het te laat voor zijn dochter en de graaf zelf. Door het oplossen van vele puzzels en ‘zoek en vind’ opgaven, ontwikkel je het medicijn om de aanstaande ramp te voorkomen.

In het vervolg deel, Shadow Wolf De vervloekte bruiloft staat Veronica op het punt om in het huwelijk te treden met haar grote liefde, Baron de la Tour. Alleen de weerwolf wil vraak nemen op Veronica en zal ook de verloofde van Veronica meeslepen in haar val.

Je bent naar Parijs geroepen om je vriendin Veronica te helpen. Daar aangekomen beland je als het ware in een thriller. Voordat de geliefden kunnen trouwen moet je de weerwolf definitief stoppen, lukt het je niet, dan is het jonge bruidspaar voor eeuwig verdoemd. Geniet in dit spel van de prachtige lokaties in het Parijs van de 19de eeuw, en los puzzels op, combineer voorwerpen en houd de weerwolf tegen.

Zoals gezegd, helaas zijn er maar twee delen in het Nederlands vertaald. De volgende drie delen zijn wel beschikbaar in het Engels, dus voor de echte liefhebber, die de Engelse taal meester is, is het avontuur nog niet afgelopen.

Vindt u deze spelletjes leuk om te spelen en wilt u deze games downloaden? Dat kan op de portal van Denda Games.Over de Auteur

Denda Games is een uitgeverij van hoogwaardige PC Casual Games.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo