Speel online schaak tegen de computer - Artikelpost

Speel online schaak tegen de computer

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 409 | Aantal woorden: 445 | Datum: | 0 commentaar

Enkele decennia geleden was het voor het spelen nodig om niet alleen een schaakbord met figuren te hebben, maar ook een partner. Moderne technologie heeft schaken toegankelijker gemaakt. Nu is het genoeg om gratis schaak online te spelen op elke computer of smartphone en een spel te starten.

Het gemak van dergelijke versies is dat je zowel met een computer als met een echte tegenstander kunt spelen, als de applicatie de netwerkgame-functie ondersteunt. Het schaakbord wordt zo realistisch mogelijk gepresenteerd en de figuren worden duidelijk getraceerd voor het gemak van de speler. Bijna alle opties hebben extra panelen op het scherm, waar je niet alleen je zetten in het spel kunt traceren, maar ook een hint krijgt.

De game is ontworpen voor beginners en ervaren professionals, dus het heeft verschillende moeilijkheidsniveaus:

    • eenvoudig;

    • medium;

    • moeilijk;

    • grootmeester.

Het installeren van schaken op een computer kost niet veel tijd, hiervoor moet je een website met games vinden en op de link "Download" klikken en vervolgens de installatie uitvoeren en een snelkoppeling op je bureaublad maken. Deze procedure duurt minder dan 5 minuten, met voldoende schijfruimte en het besturingssysteem past zich aan de spelparameters aan.

Gekke ritme van het leven en de popularisering van zakgadgets, gepushte game-ontwikkelaars om een ​​versie van schaak geschikt voor Android te maken, kunt u het downloaden in een online applicatie winkel. Hier kunt u kiezen voor gratis opties en de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied voor een betaalbare prijs.

Een ander voordeel van dit soort schaak is dat je in realtime kunt spelen en concurreren met iemand die zich op een ander continent bevindt. Het voegt interesse toe en maakt dat je naar de overwinning toe beweegt.

Voor deze game zijn flash-versies beschikbaar die geen extra downloads en instellingen vereisen, alle nodige opties staan ​​op uw apparaat. Het verschil tussen deze optie is vereenvoudigde grafische weergave en minimalisering van de bestede tijd.

Om het voor kinderen gemakkelijk en interessant te maken om meer te weten te komen over de schaakwereld, zijn speciale toepassingen voor hen gemaakt, waarbij de figuren transformeren in beroemde helden. Sommige spellen hebben leerelementen die ervoor zorgen dat uw kind zijn vaardigheden verbetert en naar een hoger niveau gaat.

 Over de Auteur

Schaken is een spel waar mensen van verschillende leeftijden en beroepen van genieten. Deze veelzijdige hobby ontwikkelt de persoonlijke kwaliteiten van een persoon en zijn intellectuele capaciteiten.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[132 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo