Speelgoed pre-1960 en Modern – Toen en nu - Artikelpost

Speelgoed pre-1960 en Modern – Toen en nu

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 877 | Aantal woorden: 581 | Datum: | 0 commentaar

Speelgoed is de beste metgezel van kinderen geweest sinds tijden. Jij speelde met speelgoed, je kinderen zullen ermee spelen en ga zo maar door. Een van de meeste bekende merken van klassiek speelgoed is Kidkraft houten speelgoed. Dit Amerikaanse bedrijf maakt al sinds de jaren 60 hoge kwaliteit houten kinderspeelgoed en ook een hele serie kinderkamer accessoires zoals de Kidkraft speelgoedkist en kindermeubels. Speelgoed waar je op kunt rijden, in het bijzonder, zijn altijd al populair geweest bij kinderen. Het is niet overdreven om te zeggen dat dit soorts speelgoed een vast onderdeel van de jeugd voor vele generaties is. Speelgoed zoals pedaal auto's, scooters en steps zijn een grote hit bij kinderen. Maar het was in de jaren 1950 en 1960 toen speelgoed waar je op kunt rijden eigenlijk echt aan populariteut begon te winnen. Van toen tot nu, heeft dit type speelgoed een lange reis gemaakt.

Het moderne speelgoed is sterk verbeterd in vergelijking met het pre-1960 era speelgoed. Het speelgoed van vandaag wordt vervaardigd met de nieuwste technieken en met materialen van hoge kwaliteit. In de loop der jaren, is het speelgoed waar je op kunt rijden  ook veel strakker ontworpen met meer stijl. De verandering tussen vroeger en modern speelgoed is gedreven door vele aspecten.

Het pre-1960 tijdperk speelgoed was  eenvoudig van ontwerp en eenvoudig te bedienen. Aangezien er geen complexe technologie bij betrokken is was het erg makkelijk voor kinderen om het speelgoed te bedienen.  In die tijden werd speelgoed meestal gemaakt van hout en staal. Het speelgoed was ongetwijfeld veel duurzamer dan de plastic versies die vandaag beschikbaar zijn, maar op hetzelfde moment veel zwaarder. Als je kijkt naar het speelgoed van die tijd dan zult u zien dat de wielen niet zo soepel  waren en zelfs later werden  geïdentificeerd onveilig te zijn voor kinderen. Modern speelgoed, anderzijds, moeten voldoen laatste kind veiligheidsnormen.

Speelgoed heeft een seismische verschuiving van de pre-1960 gemaakt naar de moderne dag. Maar het vroegere speelgoed heeft nog steeds haar  populariteit behouden onder kinderen en speelgoed kenners. Er zijn veel winkels waar u  vintage speelgoed kunt vinden en rijden op speelgoed zoals trapauto's, tri-cycli en retro speelgoed wielers. Er zijn veel experts die restauratie en reparatie diensten aanbieden voor vintage speelgoed. U kunt surfen op het internet voor meer informatie over de pre-1960 tijdperk speelgoed te vinden of om te winkelen voor vintage speelgoed. Er zijn veel online winkels waar u kunt winkelen voor speelgoed van verschillende tijdperken.Over de Auteur

Luxor schrijft voor Specht en Bever over speelgoed

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo