Spelletjes - Artikelpost

Spelletjes

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 739 | Aantal woorden: 495 | Datum: | 0 commentaar
Er bestaan vandaag de dag duizenden spelletjes, natuurlijk zijn er bijna evenveel manieren om ze te spelen. Een paar verschillende spelletjes zijn gezelschapspelen, computerspelletjes, kaartspelletjes, en zo kan je lang doorgaan. Ieder spel heeft zijn eigen leuke eigenschappen en moeilijkheden.


Een computerspel waarvoor ook soms de term videogame gebruikt word, zijn spelletjes die je normaal speelt op computer, dit zegt het woord natuurlijk zelf. Maar er zijn natuurlijk ook zeer veer videogames voor op een playstation, nintendo, xbox,… te spelen. Er bestaan duizenden verschillende genres van spelletjes. Zo heb je er waarin je moet racen, schieten, proberen te overleven, dingen moet zoeken, noem maar op….
Vroeger bestond er in videogames alleen een singleplayer, deze kon je dan alleen uitspelen. Het was dan meestal de bedoeling om de computer zogezegd te verslaan of samen met de computer een doel te bereiken. Tegenwoordig zijn de meeste spelletjes uitgerust met een multiplayer. Dit wil zeggen dat je samen met je vrienden online kan spelen. In plaats van samen met de computer te spelen kan je al deze dingen nu samen met een vriend doen zonder dat je naast elkaar hoeft te zitten. In bijna alle multiplayer spelletjes heb je natuurlijk ook de mogelijkheid om tegen je vrienden te spelen. Meestal in als je tegen elkaar speelt is het de bedoeling om elkaar te vermoorden of neer te schieten.


Buiten videogames of computerspelletjes bestaan er ook nog gezelschapspelen en kaartspelletjes. Deze zijn eigenlijk bedoeld om je tijd te verdoen als je je verveelt. Maar niettemin is het zeer leuk om een gezelschapsspel samen met je familie of vrienden te spelen. Hiermee kom je meestal dichter bij elkaar, en het is ook een zeer leuke manier om sociaal actief te zijn.


Tegenwoordig staat de technologie nooit stil, er zijn dus al veel mogelijkheden om gezelschapsspellen op internet te spelen. Er zijn ook zeer veel videogames gemaakt die gebaseerd zijn op een gezelschapsspel.

Over de Auteur

Hallo,

Ik ben Eva Willians en hou heel erg veel van simpele spelletjes die te vinden zijn op internet.

Heb dit artikel geschreven om de intresse te wekken in dit soort spelletjes ipv de agressieve 3D spellen.

Dagelijks ben ik te vinden op www.mijngame.nl

Tot snel !

 

Groetjes Eva

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[352 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo