The Game Room: hét adres voor speluitleg van populaire spellen - Artikelpost

The Game Room: hét adres voor speluitleg van populaire spellen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 144 | Aantal woorden: 404 | Datum: | 0 commentaar

Yes, de zomervakantie is van start gegaan! Dat betekent veel ijsjes eten, op vakantie én gezellig samen spelletjes spelen. Van Monopoly tot Rummikub en klassieke kaartspellen; er wordt van alles op tafel gelegd voor een leuke spelletjesmiddag. Soms zijn de regels van het spel ver weggezakt en is de handleiding zoekgeraakt. Best frustrerend als je net zo enthousiast bent geraakt. The Game Room zorgt dat je het spel niet aan de kant hoeft te gooien en biedt alle spelregels op één plek.

Heldere speluitleg van populaire spellen

The Game Room duikt in de meest populaire bord-, kaart- en gezelschapsspellen om de spelregels helder in kaart te brengen. The Game Room probeert altijd de regels stap voor stap te omschrijven. Zo helder mogelijk, maar ook lekker bondig. Niemand zit te namelijk wachten op lange teksten waar je je met moeite doorheen moet worstelen om het spel te begrijpen. Indien beschikbaar plaatsen we ook de originele speluitleg in PDF-vorm.

Ook als je geen zin hebt om te lezen, kun je bij The Game Room de juiste speluitleg vinden in de vorm van een video. Beelden maken het vaak een stukje eenvoudiger om een spel echt onder de knie te krijgen. Bij elk spel staat  tevens een kort overzicht met handige informatie, zoals de gemiddelde speelduur en het aantal spelers. Deze feitjes komen vooral van pas indien je een nieuw spel wilt uitproberen. 

Groeiend spelaanbod

Het spelaanbod van The Game Room wordt wekelijks aangevuld. Enkele bekende gezelschapsspellen die je nu bij ons kunt vinden zijn Monopoly, 30 Seconds en De Kolonisten van Catan. Bekijk hier ons aanbod bordspellen met speluitleg.

Je favoriete spel direct online bestellen

Wil je een bordspel snel bestellen vanaf je vakantieadres in Nederland of België? Of gewoon voor thuis? Bij elk spel staat een link naar webshop bol.com. Zo hoef je niet zelf het internet af te struinen naar je favoriete spel.Over de Auteur

Angela van The Game Room is spelletjesfanaat en maakt graag anderen enthousiast voor haar favoriete spellen, waaronder 30 Seconds.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo