Ticket to Ride - Artikelpost

Ticket to Ride

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 621 | Aantal woorden: 360 | Datum: | 0 commentaar

Bij het horen van Ticket to Ride denk je waarschijnlijk spontaan aan een toegangsticket. Het klinkt als een geluk dat je hebt, want je hebt toelating om mee te rijden.

Ticket to Ride een populair gezelschapsspel met treinen als thema. En wie dit treinspel in huis haalt, heeft werkelijk geluk, want het zal snel blijken dat het een goede koop is. Het spel Ticket to Ride is goed voor uren spelplezier met familie en/of vrienden.

Het spel Ticket to Ride is leuk en toegankelijk. Het kan gespeeld worden met kinderen vanaf 8 jaar, maar het is ook fijn om met volwassenen onderling te doen.

Ticket to Ride is niet zo maar een spel, nee het is het beste treinspel ooit. Er bestaat ondertussen een uitgebreide Ticket to Ride spellenreeks.

Ticket to Ride is een wereldspel. Overal ter wereld wordt Ticket to Ride gespeeld. En je kan Ticket to Ride ook spelen met verschillende geografische kaarten van landen en werelddelen. Je hebt het gewone basisspel Ticket to Ride met een kaart van Amerika, maar er is ook een basisspel met de kaart van Europa. Dit is de alom bekende Ticket to Ride Europe. Verder kan je Ticket to Ride ook spelen met een kaart van de Scandinavische landen, Duitsland, India, Azië en Afrika. Eind oktober dit jaar wordt zelfs de Ticket to Ride Nederland uitgegeven door Days of Wonder.

Heb je het spel nog niet, haal het dan zeker in huis! Met de winter voor de deur zal Ticket to Ride een toegangsticket zijn voor heel wat plezier en gezellige momenten samen met mensen met wie je graag tijd doorbrengt.Over de Auteur

Spelmagazijn is een online shop waar je toffe gezelschapsspellen, verschillende soorten puzzels en educatief speelgoed vindt.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[352 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo