Ticket to Ride - Artikel Post - Artikel Marketing

Ticket to Ride

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Spelmagazijn
Gezien: 458 | Aantal woorden: 360 | Datum: Thu, 19 Sep 2013 | 0 commentaar

Bij het horen van Ticket to Ride denk je waarschijnlijk spontaan aan een toegangsticket. Het klinkt als een geluk dat je hebt, want je hebt toelating om mee te rijden.

Ticket to Ride een populair gezelschapsspel met treinen als thema. En wie dit treinspel in huis haalt, heeft werkelijk geluk, want het zal snel blijken dat het een goede koop is. Het spel Ticket to Ride is goed voor uren spelplezier met familie en/of vrienden.

Het spel Ticket to Ride is leuk en toegankelijk. Het kan gespeeld worden met kinderen vanaf 8 jaar, maar het is ook fijn om met volwassenen onderling te doen.

Ticket to Ride is niet zo maar een spel, nee het is het beste treinspel ooit. Er bestaat ondertussen een uitgebreide Ticket to Ride spellenreeks.

Ticket to Ride is een wereldspel. Overal ter wereld wordt Ticket to Ride gespeeld. En je kan Ticket to Ride ook spelen met verschillende geografische kaarten van landen en werelddelen. Je hebt het gewone basisspel Ticket to Ride met een kaart van Amerika, maar er is ook een basisspel met de kaart van Europa. Dit is de alom bekende Ticket to Ride Europe. Verder kan je Ticket to Ride ook spelen met een kaart van de Scandinavische landen, Duitsland, India, Azië en Afrika. Eind oktober dit jaar wordt zelfs de Ticket to Ride Nederland uitgegeven door Days of Wonder.

Heb je het spel nog niet, haal het dan zeker in huis! Met de winter voor de deur zal Ticket to Ride een toegangsticket zijn voor heel wat plezier en gezellige momenten samen met mensen met wie je graag tijd doorbrengt.Over de Auteur

Spelmagazijn is een online shop waar je toffe gezelschapsspellen, verschillende soorten puzzels en educatief speelgoed vindt.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo